Αυτοκτόνησε η «Μις ΗΠΑ 2019», πηδώντας από τον 29ο όροφο ουρανοξύστη στο Μανχάταν

Η Τσέσλι Κριστ, η οποία στέφθηκε Μις ΗΠΑ το 2019, αυτοκτόνησε πηδώντας από ουρανοξύστη στο Μανχάταν.

Αυτοκτόνησε η «Μις ΗΠΑ 2019», πηδώντας από τον 29ο όροφο ουρανοξύστη στο Μανχάταν

Η πρώην Μις ΗΠΑ, Τσέσλι Κριστ, έβαλε τέλος στη ζωή της το πρωί της Κυριακής στο Μανχάταν, σε ηλικία 30 ετών. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η οικογένειά της.

"Με μεγάλη θλίψη, μοιραζόμαστε τον θάνατο της αγαπημένης μας Τσέσλι. Ενέπνεε όλο τον κόσμο με την ομορφιά και τη δύναμή της. Νοιαζόταν, αγαπούσε, γελούσε και έλαμπε", ανέφερε η οικογένειά της.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης η 30χρονη, η οποία στέφθηκε Μις ΗΠΑ το 2019, έδωσε η ίδια τέλος στη ζωή της πηδώντας από ένα κτίριο στο Μανχάταν.

Η 30χρονη Κριστ,σύμφωνα με το CNN, ήταν δικηγόρος και εργαζόταν επίσης ως ανταποκρίτρια για τον ιστότοπο ψυχαγωγικών ειδήσεων ExtraTV.

Η Κριστ, η οποία είχε ένα διαμέρισμα στον ένατο όροφο του κτιρίου στη West 42nd Street στο κέντρο του Μανχάταν, πήδηξε από τον 29ο όροφο της 60ώροφης πολυκατοικίας γύρω στις 7:15 π.μ. και βρέθηκε νεκρή στο πεζοδρόμιο. Η ίδια εθεάθη για τελευταία φορά στη βεράντα του 29ου ορόφου.

Η πρώην νικήτρια της Μις ΗΠΑ λίγο πριν τον θάνατό της δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία έγραφε: «Μακάρι αυτή η μέρα να σας φέρει ανάπαυση και ειρήνη».

Πηγή: News247.gr