Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κλειστά και την Παρασκευή (28/1) τα σχολεία

Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί αύριο (28/1) στην Αττική και την Κρήτη, ενώ τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης. Κλειστά και τα δικαστήρια

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κλειστά και την Παρασκευή (28/1) τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν και την Παρασκευή (28/1) τα σχολεία στην Αττική και την Κρήτη και τα μαθήματα θα γίνουν μέσω τηλεπαίδευσης.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, την Παρασκευή (28/1), σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων και Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, για την Περιφέρεια Αττικής και την Κρήτη, ύστερα από συνεννόηση με τις Περιφέρειες τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, αλλά με τηλεκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ανακοίνωσε ότι για την Περιφέρεια Αττικής και την Κρήτη ισχύουν τα ακόλουθα:

1. Την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ύστερα από συνεννόηση με τις Περιφέρειες τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, αλλά με τηλεκπαίδευση.

2. Την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης - ημερήσιας Φροντίδας.

3. Την Πέμπτη 27 και αύριο 28 Ιανουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια.