Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κλειστά και την Πέμπτη τα σχολεία στην Αττική

Κλειστά τα σχολεία και την Πέμπτη (27/1) στην Αττική

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κλειστά και την Πέμπτη τα σχολεία στην Αττική

Όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη (27/1).

Σημειώνεται πως από τη Δευτέρα μέχρι και σήμερα Τετάρτη τα σχολεία στην Αττική είναι κλειστά, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε ούτε τηλεκπαίδευση τις δύο τελευταίες ημέρες.

«Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου σε όλη την Αττική» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο λόγος που οι εκπαιδευτικές δομές θα παραμείνουν κλειστές είναι για την «πρόληψη ατυχημάτων και την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των παιδιών».

Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως υπήρξαν σχετικές συστάσεις και εισηγήσεις των οικείων Δήμων.

Τι θα γίνει με την τηλεκπαίδευση

Τα μαθήματα, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης. Απομένει εντός των επόμενων ωρών η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου.

Η τηλεκπαίδευση αναμένεται να γίνει κανονικά, διότι η αυριανή ημέρα δεν θα είναι γενική αργία, όπως συνέβη την Τρίτη και την Τετάρτη με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η μετακίνηση μέρους του δυναμικού προσωπικού στα σχολεία.

πηγή: www.in.gr