Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Τα δρομολόγια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη (26/1)

Η ενημέρωση για το πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη (26/1), όπου η κακοκαιρία «Ελπίδα» θα έχει υποχωρήσει.

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Τα δρομολόγια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη (26/1)

Από τις 06.30-07.00 και λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια την Τετάρτη (26/1) στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν με πρόγραμμα αργίας και αφού πρώτα γίνουν οι αυτοψίες των εποπτικών συνεργείων, προκειμένου να διαπιστωθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων.

Μετρό και τραμ

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό θα λειτουργούν κανονικά. Στο τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» – Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», δεν θα πραγματοποιούνται ενδιάμεσες στάσεις.

Στη γραμμή 1 η συγκοινωνία, θα διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη και αντίστροφα με προοπτική έως το μεσημέρι να δοθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής σε λειτουργία.

Στο δίκτυο του τραμ, τα δρομολόγια θα διεξάγονται ως εξής:

Γραμμή 6 «Σύνταγμα – Πικροδάφνη» με τερματική στάση Λ. Βουλιαγμένης

Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος» με τερματική στάση Κολυμβητήριο

Έως το μεσημέρι αναμένεται να έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία στο δίκτυο του τραμ.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Προβλέπεται να εκτελεστεί κανονικά το πρόγραμμα αργιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: δηλαδή, όπως κάθε Κυριακή, δεν θα κυκλοφορήσουν τα 1532, 1537, 1552, 1557 της Χαλκίδας και τα 4+4 ζεύγη στη γραμμή Κορωπί-Λιόσια.

Οι επιπλέον αλλαγές των δρομολογίων για το κοινό, για την 26η Ιανουαρίου συνίστανται στις ακυρώσεις:

- των πρωινών IC-50 και IC-51 στη γραμμή Αθήνας και Θεσσαλονίκης

- των πρωινών στη γραμμή της Χαλκίδας 11530, 1530, 1533.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr .