Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικής Οδού

Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικής Οδού, Βασίλειος Χαλκιάς μετά το χάος που προκλήθηκε με τους εκατοντάδες εγκλωβισμένους οδηγούς για ώρες το διάστημα της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικής Οδού

Την Τρίτη (25/1) συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. στις «Αττικές Διαδρομές ΑΕ» και έγινε γνωστό ότι υπέβαλλε την παραίτησή του μέσω επιστολής ο Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας, κ. Βασίλειος Χαλκιάς.

Στην επιστολή του ο κ. Χαλκιάς έγραψε: «Προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού».

Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Χαλκιά για την 20ετή προσφορά του και έκανε δεκτή την παραίτησή του. Έως την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου, την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Χαλκιά αναλαμβάνει ο κ. Αριστοφάνης Παπαδημητρίου.