Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Τι θα ισχύσει την Τρίτη για τα σούπερ μάρκετ

Τι θα ισχύσει αύριο με τα σούπερ μάρκετ λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδας»

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Τι θα ισχύσει την Τρίτη για τα σούπερ μάρκετ

Κλειστά θα είναι αύριο Τρίτη (25/1) τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τράπεζες, ανοικτά θα παραμείνουν φαρμακεία και πρατήρια υγρών καυσίμων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα που πλήττει τη χώρα.

Ανοικτά από τις 10π.μ έως τις 6μμ θα είναι τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων σε Αττική και περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, αύριο, Τρίτη 25/01/2022, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.