Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Το ΟΑΚΑ διαθέτει θερμαινόμενο χώρο για όσους έχουν ανάγκη

Σε θερμαινόμενη αίθουσα του κλειστού γηπέδου του ΟΑΚΑ θα υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας για όσους το έχουν ανάγκη λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Το ΟΑΚΑ διαθέτει θερμαινόμενο χώρο για όσους έχουν ανάγκη

Το κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ θα μπορεί να φιλοξενήσει όποιον το έχει ανάγκη σε θερμαινόμενη αίθουσα, όπως ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Παράλληλα, κατέβηκε από την οροφή του γηπέδου ο «κύβος» έτσι ώστε να αποφορτιστεί η στέγη.

Αναλυτικά:
«Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα έπλητταν την Αττική και την περιοχή του ΟΑΚΑ, οι υπηρεσίες του οργανισμού ανταποκρίθηκαν τα μέγιστα.

Προληπτικά έγιναν κοπές κλαδιών, σε μεγάλο ύψος, καθαρίστηκαν φρεάτια και ενημερώθηκαν οι αθλητές, οι χρήστες των χώρων και οι πολίτες για την ασφαλή οδήγηση και την κυκλοφορία των πεζών στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟ αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας μεταξύ ΚΑΕ ΠΑΟ και ΚΑΕ Ηρακλής, κατέβηκε ο ηλεκτρονικός πίνακας οροφής (CUBE) που στηρίζεται στην οροφή του κλειστού και ζυγίζει πάνω από 8 τόνους, ώστε να αποφορτιστεί η στέγη λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.

Στην πύλη του χώρου στάθμευσης των χορηγών, υπάρχει μεγάλη ποσότητα αλατιού στην διάθεση της Περιφέρειας και των γύρω δήμων.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας σε θερμαινόμενη αίθουσα για όποιον έχει ανάγκη.

Για τους μικρούς, τετράποδους φίλους του κέντρου, τοποθετήθηκε τροφή στους ειδικούς χώρους που έχουν δημιουργηθεί.

Μετά την επίσκεψη της “Ελπίδας”, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος σέ ολόκληρο το Ολυμπιακό Συγκρότημα ώστε να καταγραφούν και να αποκατασταθούν οι όποιες βλάβες προκλήθηκαν από τον χιονιά.

Ευχαριστώ τους υπαλλήλους του ΟΑΚΑ που για μία ακόμη φορά, σε άψογη συνεργασία, έδειξαν πως ο Οργανισμός λειτουργεί σε όλες τις συνθήκες».