Κακοκαιρία Ελπίδα: Οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. για αποφυγή μετακινήσεων στην Αττική

Ισχυρή σύσταση στους κατοίκους της Αττικής και κυρίως σε όσους διαμένουν στα βόρεια προάστια από την ΕΛ.ΑΣ να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ενημερώνονται για τους κλειστούς δρόμους λόγω της χιονόπτωσης.

Κακοκαιρία Ελπίδα: Οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. για αποφυγή μετακινήσεων στην Αττική

Οδηγία προς τους πολίτες της Αττικής και κυρίως των βορείων προαστίων, να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και να ενημερώνονται συνεχώς για τους κλειστούς δρόμους από την χιονόπτωση που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Ελπίδα εξέδωσε πριν από λίγο το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι διαμένουν στην Αττική και ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια, που επικρατεί έντονη χιονόπτωση, καθώς και σε περιοχές σε όλη την επικράτεια, όπου εκδηλώνονται ακραία καιρικά φαινόμενα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζεται ότι, ενημέρωση σχετικά με διακοπές κυκλοφορίας καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια, λόγω κακοκαιρίας και έντονων καιρικών φαινομένων, είναι διαθέσιμες σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr).