Αργυρούπολη: Στον ανακριτή σήμερα ο 46χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Σήμερα (20/1) αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 46χρονος για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας της συντρόφου του, στην Αργυρούπολη.

Αργυρούπολη: Στον ανακριτή σήμερα ο 46χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα το μεσημέρι ο πρωταγωνιστής ακόμα μιας κακοποιητικής ιστορίας, η οποία διαδραματίστηκε αυτή τη φορά στην Αργυρούπολη. Πρόκειται για τον 46χρονο, που καλείται να απολογηθεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της 40χρονης συντρόφου του, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται με βαριά τραύματα από τον ξυλοδαρμό που υπέστη.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παρέμεινε κρυμμένος έως να παύσει η αυτόφωρη διαδικασία αποφεύγοντας τη σύλληψή του, παραδόθηκε τελικά τη Δευτέρα και οδηγήθηκε την περασμένη Τρίτη ενώπιον της Δικαιοσύνης, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Όπως και τότε έτσι και σήμερα, αναμένεται στο χώρο των δικαστηρίων να βρεθούν πολίτες με στόχο να αποδοκιμάσουν τον 46χρονο. Το ίδιο άλλωστε, έχει κάνει και η κόρη του, η οποία καταφέρθηκε κατά του πατέρα της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία έχει διαβιβαστεί στον τακτικό ανακριτή, περιλαμβάνουν κακώσεις σε όλο το σώμα, το κεφάλι, τον θώρακα καθώς και στα άκρα. Από την κρανιοτομή δε, προκύπτει αιμάτωμα στον εγκέφαλο ενώ εντοπίστηκε και αίμα στους πνεύμονες, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή.

Πηγή: News247.gr