Λύκος επιτέθηκε σε οικογένεια στην Πάρνηθα! (vid)

Σοκαριστική εμπειρία για οικογένεια που επισκέφθηκε την Πάρνηθα σήμερα το πρωί (8/1) και δέχθηκε επίθεση από λύκο, ο οποίος άρπαξε τον σκύλο της και χάθηκε στο δάσος

Λύκος επιτέθηκε σε οικογένεια στην Πάρνηθα! (vid)

Επίθεση από λύκο δέχθηκε μια οικογένεια που επισκέφθηκε την Πάρνηθα σήμερα (8/1) με συνέπεια να κατασπαράξει το σκυλάκι της.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού Myradio Νίκος Νικολακόπουλος, του οποίου δέχθηκε επίθεση η οικογένεια, ανέφερε πως την ώρα που κατευθυνόταν με την 14χρονη κόρη του και τον σκύλο τους προς το αυτοκίνητο που είχε παρκάρει έξω από το καταφύγιο στο Μπάφι, ξαφνικά, ένας λύκος επιτέθηκε στο ζώο.

«Γυρίζω και βλέπω την κόρη μου πίσω μου και πίσω της τον σκύλο, τον οποίο τον έχει δαγκώσει ένας λύκος. Παθαίνω σoκ, φωνάζω δυνατά σηκώνω τα χέρια μου ψηλά», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε ότι η κόρη του φοβήθηκε και άφησε το λουρί του σκύλου. Τότε, ο λύκος τον άρπαξε και εξαφανίστηκε στο δάσος. Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να τρομάξει τον λύκο για να αφήσει το σκυλί.

«Ήταν ένα καταπληκτικό σκυλί, έχουμε στεναχωρηθεί, πολύ… τον αναζητήσατε; Ναι δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρούμε… Θα μπορούσαμε να μην έχουμε γυρίσει.. έτσι όπως επιτέθηκε, βεβαίως πήγε για τον σκύλο αλλά θα μπορούσα να είμαι εγώ ή πολύ περισσότερο η κόρη μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.