Ντίνος Καρύδης: Απάντησε με χιούμορ στην ...είδηση θανάτου του (vid)

Πώς σχολίασε ο δημοφιλής Ντίνος Καρύδης την ...είδηση θανάτου του

Ντίνος Καρύδης: Απάντησε με χιούμορ στην ...είδηση θανάτου του (vid)

Το τελευταίο 24ωρο κυκλοφόρησε η …είδηση ότι ο Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, απεβίωσε, μετά από έμφραγμα.

O δημοφιλής ηθοποιός διέψευσε την είδηση με ένα αστείο σχόλιο κάτω από μία ανάρτηση του «Actors House» στο Facebook, στη λεζάντα της οποίας σημειωνόταν: «Από ό,τι μου λένε στα μηνύματα έπαθε έμφραγμα ο Ντίνος...Ευτυχώς Θεέ μου είναι στη ζωή», με τον ίδιο να απαντά, έχοντας σαρκαστική διάθεση: «Δεν έφυγα γιατί είναι ακριβά τα διόδια».

Φυσικά, οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του ευχηθούν τα καλύτερα και να είναι πάντα υγιής, εκφράζοντας την αγάπη τους προς εκείνον και τη χαρά τους που είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» ο Ντίνος Καρύδης είπε: «Η Άννα Φόνσου το διέψευσε. Δεν ξέρω τι συνέβη, ιδέα δεν έχω. Με έπαιρναν τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα. Απαντούσα με το γνωστό τραγούδι “Είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή”. Έκανα και το post για τα διόδια γιατί μου έλεγαν “καλό ταξίδι”. Το πρόβλημα υγείας που έχω είναι από το 2018, είχα πάθει έμφραγμα και είχα μπει στο νοσοκομείο. Τώρα, στις γιορτές, δεν συνέβη κάτι».

Ρωτήθηκε και για την αντίδραση της κόρης του, Σμαράγδας Καρύδη: «Ευτυχώς την πρόλαβε ο Σπύρος Μπιμπίλας και της είπε ότι είμαι καλά. Με έχει συγκινήσει η αγάπη του κόσμου».