Καραμανλής για Τραμ στον Πειραιά: «Τέλος οι παλινωδίες - Προχωράμε με έργα» (vid)

Στην επέκταση του Τραμ στον Πειραιά αναφέρεται με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής, ανεβάζοντας και σχετικό βίντεο με τη λειτουργία του.

Καραμανλής για Τραμ στον Πειραιά: «Τέλος οι παλινωδίες - Προχωράμε με έργα» (vid)

Ο κ. Καραμανλής αφήνει αιχμές για παλινωδίες και καθυστερήσεις του παρελθόντος, σημειώνοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση προχωρά με έργα.

«Παραδώσαμε την επέκταση του Τραμ στον Πειραιά και ήδη έχει ξεκινήσει η εμπορική του λειτουργία. Ένα ακόμα έργο που καταφέραμε να το ξεμπλοκάρουμε και να το παραδώσουμε στους πολίτες, έπειτα από εννέα ολόκληρα χρόνια παλινωδιών και καθυστερήσεων.

Το Τραμ έχει κεντρική θέση στο σχεδιασμό μας, αφού όσο περισσότερο ενισχύουμε το δίκτυό του, τόσο περισσότερες και καλύτερες επιλογές μετακίνησης προσφέρουμε στο επιβατικό κοινό.

Και μάλιστα, με ένα Μέσο σύγχρονο, άνετο, αισθητικά και τεχνολογικά αναβαθμισμένο και φιλικό προς το περιβάλλον. Με την προσθήκη του Τραμ και την επικείμενη λειτουργία των τριών νέων σταθμών της επέκτασης του Μετρό σε λίγους μήνες, ο Πειραιάς σύντομα θα αποτελεί τον πιο σύγχρονο και πολυδύναμο κόμβο μεταφορών της Ελλάδας.

Προχωράμε με έργα», γράφει χαρακτηριστικά.

Πηγή: reporter