Αυγενάκης: «Ο Κλάτενμπεργκ δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του»

Την αποκάλυψη πως ο αρχιδιατητής της Super League, Μαρκ Κλάτενμπεργκ δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του, αποκάλυψε ο Υπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης

Αυγενάκης: «Ο Κλάτενμπεργκ δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του»

Ο Υπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης προχώρησε σε μια συνέντευξη με αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο new-economy.gr, αναφέρθηκε στον ορισμό ξένων διαιτητών στη Super League και τόνισε πως ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ του έχει εμπιστευτεί πως έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του!

Μεταξύ άλλων είπε:

«Είναι υποτιμητικό για την ελληνική διαιτησία να διευθύνουν αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας ξένοι διαιτητές. Με τον κύριο Κλάτενμπεργκ (αρχιδιαιτητής) ο οποίος δεν είναι οπαδός του να υπάρχουν μονάχα ξένοι διαιτητές, έχουμε στόχο να δημιουργηθεί φυτώριο επαγγελματιών Ελλήνων διαιτητών για να μπορούν σιγά σιγά να πάρουν τη σκυτάλη. Δεν είναι άχρηστοι όλοι οι Έλληνες διαιτητές. Έχουμε ικανότατους διαιτητές που μέσα σε όλο αυτό το ομιχλώδες τοπίο που έχει δημιουργηθεί είτε υποτιμάται η ικανότητά τους και ο ρόλος τους, είτε φοβούνται. Ο κύριος Κλάτενμπεργκ μου εμπιστεύτηκε σε προσωπικό επίπΤηνεδο ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του και την ακεραιότητά του».