Πλεύρης: «Χάρηκα για τη νίκη του Ολυμπιακού, λυπήθηκα για την εικόνα στο ΟΑΚΑ» (vid)

Ο υπουργός Υγείας, Θανάσης Πλεύρης αναφέρθηκε στην κατάσταση του επικρατεί στα γήπεδα με την εφαρμογή των μέτρων φέρνοντας ως παράδειγμα το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Πλεύρης: «Χάρηκα για τη νίκη του Ολυμπιακού, λυπήθηκα για την εικόνα στο ΟΑΚΑ» (vid)

Νέα περιοριστικά μέτρα αναμένεται να εφαρμοστούν στα γήπεδα από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τον Θανάση Πλεύρη, εάν συνεχιστεί η «χαλαρότητα» από πλευράς φιλάθλων.

Με δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας σχολίασε την εικόνα στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τονίζοντας την αναγκαιότητα για την τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων.

Αρχικά είπε: «Όσοι είδαν την χθεσινή εικόνα στο μπάσκετ σίγουρα στεναχωρήθηκαν. Μιλάω για τον αγώνα μπάσκετ. Όσοι είδαμε χτες τον αγώνα μπάσκετ δεν χαρήκαμε με την εικόνα του γηπέδου, που δεν τηρείται κανένα μέτρο, τη μέρα που ανακοινώθηκαν νέα μέτρα. Μπαίνουν εμβολιασμένοι αλλά δεν φοράνε μάσκα. Δεν καταλαβαίνω, προτιμούν οι φίλαθλοι να βλέπουν από την τηλεόραση την ομάδα τους και όχι από το γήπεδο;».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού και χάρηκα για τη νίκη αλλά λυπήθηκα σαν υπουργός που δεν φορούσαν μάσκα. Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, από 3 Γενάρη θα πάμε σε ένα μικρό ποσοστό φιλάθλων στα γήπεδα είτε καθόλου. Θα βλέπουν είτε τηλεοπτικά την ομάδα τους είτε σε μικρό ποσοστό στα γήπεδα. Και είναι κρίμα, γιατί ένα 50%-60% φιλάθλων τηρούν τα μέτρα και δεν πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί».