Δήμος Αθηναίων: Αντιδράσεις για την πρωτοχρονιάτικη φιέστα με Ρουβά και κόστος 215.000 ευρώ

Σάλος στα social media για την φιέστα που προγραμματίζει ο Δήμος της Αθήνας παραμονή της πρωτοχρονιάς έξω από το θέατρο του Λυκαβηττού.

Δήμος Αθηναίων: Αντιδράσεις για την πρωτοχρονιάτικη φιέστα με Ρουβά και κόστος 215.000 ευρώ

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η γιορτή που προγραμματίζει η Δήμος της Αθήνας την παραμονή της πρωτοχρονιάς έξω από το θέατρο του Λυκαβηττού, όπου θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς, με κόστος πάνω από 200.000 ευρώ.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «όργιο σπατάλης για ένα one man show διάρκειας 17 λεπτών, με μοναδικό θεατή τον Κώστα Μπακογιάννη», τον οποίο κατηγορεί ότι προκαλεί για άλλη μια φορά.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

«Σε μια συγκυρία πολλαπλής κρίσης, υγειονομικής και οικονομικής, με την πανδημία να επελαύνει, την ακρίβεια να καλπάζει, τους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου να γονατίζουν τα νοικοκυριά, ο δήμαρχος της Αθήνας προκαλεί άλλη μία φορά», υπογραμμίζουν σε κοινή ανακοίνωσή τους το Τμήμα Πολιτισμού και ο Τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Μετά τους αποτυχημένους Μεγάλους Περιπάτους με φοίνικες στις ζαρντινιέρες, που θα μετέτρεπαν την Αθήνα σε όαση, στήνει σκηνικό Βερσαλλιών, στο υπαίθριο πάρκινγκ του Λυκαβηττού, με κρυστάλλινους πολυελαίους και βελούδινες κουρτίνες», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Δεν θα σχολιάζαμε την παρωχημένη 80's αισθητική αντίληψη της Δημοτικής Αρχής, εάν δεν συνοδεύονταν από ένα όργιο σπατάλης. Για ένα one man show 17 λεπτών γνωστού καλλιτέχνη, με μοναδικό θεατή τον Κώστα Μπακογιάννη, ο Δήμος, μέσω της Τεχνόπολης δαπανά 211.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και μάλιστα με απευθείας ανάθεση».

«Καλούμε τον Δήμο Αθηναίων να ακυρώσει άμεσα την προκλητική φιέστα», καταλήγει.

Το twitter έχει πάρει φωτιά με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν το υπέρογκο ποσό που θα δαπανηθεί.

Πηγή: news247.gr