Σοβαρά επεισόδια στο Γαρδίκι με φόντο οπαδικές διαφορές (vid)

Ο κακός χαμός έγινε σε μπαρ στο Γαρδίκι όπου εμφανίζεται γνωστός τράπερ όταν μία ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στον χώρο και χτυπούσε τους θαμώνες.

Σοβαρά επεισόδια στο Γαρδίκι με φόντο οπαδικές διαφορές (vid)

Πολύ σοβαρά επεισόδια δημιουργήθηκαν στο Γαρδίκι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το thespro.gr σε μπαρ όπου εμφανιζόταν γνωστός τράπερ μία ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στο χώρο και ξεκίνησε να χτυπάει θαμώνες.

Δημιουργήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές, ενώ εκτοξεύτηκαν και καπνογόνα.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα στο μαγαζί επικράτησε πανικός. Υπήρξε κόσμος που πηδούσε από σπασμένα παράθυρα και κρυβόταν σε βοηθητικούς χώρους προκειμένου να γλιτώσει από το μένος των κουκουλοφόρων.

Τα επεισόδια είχαν διάρκεια πάν από 40 λεπτά και οι ταραξίες χρησιμοποίησαν πέτρες, γκλοπ και φωτοβολίες, ενώ δύο από τους θαμώνες τραυματίστηκαν ελαφρά από μαχαίρι.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από το αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς έσπευσαν στο σημείο, ενώ έφτασε και η ΟΠΚΕ από την Ηγουμενίτσα, προχωρώντας μάλιστα σε 15 προσαγωγές.

Έξι άτομα τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, ενώ δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Κανενός η ζωή δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας αναφέρει πως τα επεισόδια οφείλονται σε οπαδικές διαφορές.