ΟΑΣΑ: Ενίσχυση δρομολογίων των Κυριακή 19 Δεκεμβρίου λόγω εορταστικού ωραρίου

Σε έκτακτη ενίσχυση 33 λεωφορειακών γραμμών και 6 γραμμών τρόλεϊ, όπως και στις γραμμές του Μετρό, θα προχωρήσει ο ΟΑΣΑ την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου.

ΟΑΣΑ: Ενίσχυση δρομολογίων των Κυριακή 19 Δεκεμβρίου λόγω εορταστικού ωραρίου

Στην ενίσχυση δρομολογίων σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ κατά τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο προχωρά ο όμιλος ΟΑΣΑ με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αποδεικνύοντας «την έμπρακτη στήριξή του, όχι μόνο στους επιβάτες, αλλά και στον εμπορικό κόσμο της Αθήνας».

Ειδικότερα, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και κατά τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ο ΟΑΣΑ θα προχωρήσει σε έκτακτη ενίσχυση 33 λεωφορειακών γραμμών και 6 γραμμών τρόλεϊ. Αντίστοιχα τα δρομολόγια του μετρό, θα ενισχύονται ανάλογα με την επιβατική κίνηση με έκτακτους συρμούς, ενώ η συχνότητα στις ώρες αιχμής στις γραμμές 2 & 3 θα παραταθεί έως τις 19.00.

Ενημέρωση για τη έκτακτη ενίσχυση δρομολογίων την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 κατά τις ώρες εφαρμογής του εορταστικού ωραρίου των καταστημάτων παρέχεται στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ

ΑΠΕ-ΜΠΕ