Υπερπροσφορά τροφίμων-Η Ραφήνα ζητά να σταματήσει προσωρινά η εκστρατεία

Οι δημότες του Πειραιά αλλά και της Ραφήνας ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης με τους διαθέσιμους χώρους να έχουν γεμίσει.

Υπερπροσφορά τροφίμων-Η Ραφήνα ζητά να σταματήσει προσωρινά η εκστρατεία

Ο Δήμος Πειραιά σε ανακοίνωση του ευχαριστεί για τη συγκινητική ανταπόκριση τους δημότες και τους φορείς που έσπευσαν να στηρίξουν τους συνανθρώπους τους, οι οποίοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και τονίζεται πως "οι Πειραιώτες για ακόμα μια φορά επέδειξαν αίσθημα ενότητας και αλληλεγγύης."

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διακόπτεται- προς το παρον η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Δήμο Πειραιά , μετά από έκκληση του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου να σταματήσει η συγκέντρωση,καθώς υπάρχει υπερπροσφορά και η διαχείριση είναι αδύνατη. Ετσι αύριο Πέμπτη 26-7 δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματίσμενη συγκέντρωση φαρμάκων, φαρμακευτικών ειδών και τροφίμων στο γραφείο Εθελοντισμού.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ραφήνας:

«Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου αυτή τη στιγμή είναι υπερπλήρης σε σχέση με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και φάρμακα.

Η ανταπόκρισή σας είναι συγκλονιστική. Παρακαλούμε ωστόσο, να υπάρξει ΠΑΥΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ αγαθών προκειμένου να υπάρξει χρόνος καταγραφής των ειδών που είναι αναγκαία.

Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση αναφορικά με την αναγκαιότητα ειδών που μπορεί να προκύψουν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ