Αρχιμανδρίτης κατά Iron Maiden: «Ατίμασαν τον τίμιο Σταυρό, πώς ζητάμε προστασία Θεού;» (vid)

Πριν από τον Αμβρόσιο, που θεώρησε τον «άθεο» Τσίπρα ως υπαίτιο της οργής του Θεού, είχε κατηγορήσει ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος τους Iron Maiden για τα δεινά του κόσμου.....

Αρχιμανδρίτης κατά Iron Maiden: «Ατίμασαν τον τίμιο Σταυρό, πώς ζητάμε προστασία Θεού;» (vid)

Στο προσωπικό του blog ο Αρχιμανδρίτης έγραψε την περασμένη Κυριακή ότι δεν μπορούμε να ζητάμε τη βοήθεια του Θεού από καταστροφές όταν χειροκροτούμε τους Iron Maiden ενώ ατιμάζουν τον Τίμιο Σταυρό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Αδελφοί μου, πως είναι δυνατόν να αναμένουμε την ευλογία, την σκέπη και την προστασία του Κυρίου και Θεού μας, από εθνικές και άλλες συμφορές που βρίσκουν την Ελλάδα, όταν ενώπιον τριάντα έξι χιλιάδων (36.000) Ελλήνων, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Iron Maiden», την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, ατίμασε τον Τίμιο Σταυρό πετώντας τον περιφρονητικά στο έδαφος, ενώ εκείνη την στιγμή οι Έλληνες αντί να του γυρίσουν την πλάτη, τον χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν.

Δοξάζουμε τον Κύριό μας, διότι είναι Θεός της Αγάπης. Δεν εκδικείται, δεν ανταποδίδει ποτέ κακό αντί κακού. Όταν όμως εμείς Του γυρίζουμε την πλάτη, Τον περιφρονούμε και με τον τρόπο μας Του ζητούμε να «αναχωρήσει» από την ζωή μας, την πόλη και την χώρα μας, τότε Εκείνος θλιμμένος αναχωρεί… Ξεχνούμε όμως ότι όταν φεύγει ο Χριστός, έρχεται δυστυχώς ο διάβολος που σκορπά τον θάνατο, την καταστροφή και πολλές άλλες συμφορές.

Παρακαλώ όλους σας να ζητήσουμε από τον Κύριό μας να επιστρέψει κοντά μας και ας γνωρίζουμε ότι έστω και αν είμαστε αμαρτωλοί Εκείνος θα επιστρέψει γιατί είναι Θεός Πατέρας, Θεός της Αγάπης και της συγχώρεσης. Επίσης να είμαστε βέβαιοι ότι επιστρέφοντας ο Κύριος κοντά μας, θα μας παρέχει και πάλι την ευλογία και την προστασία Του, από τις καταστροφές που σκορπά μόνο ο διάβολος με τα όργανά του και όχι ο Θεός της Αγάπης.

Και για να αποδείξει του λόγου το αληθές ποστάρησε το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο τραγουδιστής να πετά τον Τίμιο Σταυρό.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ