Βόλος: Δεκαοκτάχρονη καταγγέλλει ότι βιάστηκε σε πάρτι

Μία κοπέλα 18 ετών κατήγγειλε ότι τη βίασε πρώην σύντροφός της σε πάρτι στον Βόλο. Συνελήφθησαν ο φερόμενος ως δράστης και ο φίλος του διοργανωτής της εκδήλωσης.

Βόλος: Δεκαοκτάχρονη καταγγέλλει ότι βιάστηκε σε πάρτι

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την καταγγελία κοπέλας η οποία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού σε πάρτι, στον Βόλο, από πρώην σύντροφό της.

Η 18χρονη φαίνεται πως έκλαιγε στο μπάνιο του σπιτιού, όπου φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συνομήλικό της.

Φίλες της που ήταν στο πάρτι, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», είπαν πως την είδαν σε τραγική κατάσταση και όλη η παρέα ενημερώθηκε για αυτό που συνέβη.

Ο πρώην φίλος της 18χρονης συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται να αρνείται τις πράξεις, ενώ ισχυρίζεται πως ό,τι συνέβη έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Σοκαριστικά στοιχεία

Ωστόσο η 18χρονη καταγγέλλει πως κατά τη διάρκεια της πράξης τής ασκούσε πίεση στα χέρια, της έκλεινε το στόμα και την τραβούσε από τα μαλλιά για να μην αντιστέκεται.

Εκείνη, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, του φώναζε να σταματήσει και επαναλάμβανε ότι δεν ήθελε, αλλά εκείνος συνέχιζε, ενώ ο φίλος τους, που διοργάνωσε το πάρτι, τούς κλείδωσε με το κλειδί έξω από την πόρτα του δωματίου όπου βρίσκονταν.

Σημειώνεται ότι ο 18χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο (14/12) στην Εισαγγελία Βόλου, ενώ ο φίλος τους οδηγήθηκε σήμερα (13/12) στα δικαστήρια και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Πηγή: in.gr