Κυπαρισσία: Αυτοκτόνησε ο Ρουμάνος που είχε τσιμεντώσει τη σύντροφό του

Βρέθηκε από τους σωφρονιστικούς υπάλληλους απαγχονισμένος μέσα στο κελί του στις φυλακές Ναυπλίου, ενώ πριν λίγο καιρό είχε δεχθεί άγρια επίθεση από συγκρατούμενό του

Κυπαρισσία: Αυτοκτόνησε ο Ρουμάνος που είχε τσιμεντώσει τη σύντροφό του

Νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές Ναυπλίου εντοπίστηκε ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της συντρόφου του Μόνικα Γκιούς στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, καθώς βρέθηκε απαγχονισμένος λίγο μετά τις 12.30.

Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αυτοκτονία. Πριν από λίγες μέρες, ο Ρουμάνος είχε δεχθεί άγρια επίθεση μέσα στις φυλακές και είχε τραυματιστεί.

Μετά την επίθεση από Αλβανό συγκρατούμενό του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάποιο σοβαρό τραύμα και στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακές, αλλάζοντας κελί.

Κυπαρισσία: Παραδόθηκε ο καταζητούμενος Ρουμάνος για τη δολοφονία της Μόνικα (vid)

Η 42χρονη είχε εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο και την 1η Σεπτεμβρίου βρέθηκε θαμμένη και τσιμεντωμένη σε εμβρυακή στάση στην αυλή του σπιτιού του.

Ο 39χρονος που παραδόθηκε στην Ολλανδία και εκδόθηκε στην Ελλάδα, είχε συλληφθεί για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του, η οποία αρχικά είχε δηλωθεί ως εξαφάνιση από την ξαδέρφη της στις 24/05/21.

Το πτώμα της βρέθηκε την 01/09/21 από τον ιδιοκτήτη της οικίας όπου διέμεναν, στον προαύλιο χώρο της, καλυμμένο με τσιμέντο.

Το θύμα εργαζόταν σαν καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά τελευταία ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά τον Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από συγγενείς τέσσερις μήνες μετά.