Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο σύζυγος της 29χρονης

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία ο 31χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του στην Αλεξανδρούπολη.

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο σύζυγος της 29χρονης

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 31χρονος άνδρας, ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως αναφέρει το e-evros, εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής (10/12) και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.

Η 29χρονη άτυχη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, 10, 8 και 3.5 ετών, κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης (9/12) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και σπλήνας.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κορονοϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε την Πέμπτη (9/12) λίγο μετά τις 20:30.