Πιερία: Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασαν χειροπέδες και συνέλαβαν διευθυντή Γυμνασίου!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα την Πιερία, με τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» να... συλλαμβάνουν τον διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου στην Πιερία με το αιτιολογικό ότι «παραβιάζει το Σύνταγμα».

Πιερία: Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασαν χειροπέδες και συνέλαβαν διευθυντή Γυμνασίου!

Επίθεση από μέλη της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» δέχθηκε ο διευθυντής του Γυμνασίου Αιγινίου στην Πιερία, την ώρα που προσερχόταν στο σχολείο.

Γύρω στις 8 σήμερα το πρωί της Παρασκευής (10/12) κάποια άτομα πλησίασαν τον διευθυντή, του φόρεσαν χειροπέδες, τον έβαλαν με τη βία σε ένα από αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Αστυνομικό ΤμήμαΠύδνας-Κολινδρού, παραδίδοντάς τον με το αιτιολογικό ότι «παραβιάζει το Σύνταγμα».

Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 11 ατόμων, τα οποία παρουσιάστηκαν στο τμήμα, ζητώντας να παραδώσουν τον διευθυντή, κι εξετάζει τον βαθμό συμμετοχής του καθενός εξ αυτών.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς φέρει κάποιες εκδορές στα χέρια από τις χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν οχλήσεις έξω από το σχολείο από την ίδια ομάδα και είχαν ενημερωθεί σχετικά οι αρμόδιες Αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ