Mηνύματα συμπαράστασης από Φουστέρ, Σισέ, Γκαλέτι, Μανωλά και πολλούς άλλους

Πολλά πρόσωπα και συλλόγοι από τον χώρο του αθλητισμού, έχουν σπεύσει να εκφράσουν την συμπαράσταση τους στους πληγέντες από τις καταστροφές. 

Mηνύματα συμπαράστασης από Φουστέρ, Σισέ, Γκαλέτι, Μανωλά και πολλούς άλλους

Ολυμπιακός: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχει στο μέγα ελληνικό πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδοξα.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσφέρει άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρείς τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha) ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.»

Λεβαδειακός «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει την βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον άδικο χαμό συνανθρώπων μας, που προκάλεσε το καταστροφικό έργο από τις πυρκαγιές. Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές αυτών που χάθηκαν άδικα και να δώσει δύναμη στους συγγενείς τους. Απέραντη θλίψη για όλους μας».

Mάρκο Κέσελι: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας για τα αδέρφια μας στην Ελλάδα. Είμαστε μαζί σε αυτήν την τραγωδία»

Thoughts and prayers for our Greek brothers and sisters ! ?????? We stand together in this tragedy . #athens #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marko Keselj (@keselj11) στις

Tάσος Δώνης: «Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την καταστροφή. Μου είναι αδιανόητο πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους. Τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων. Καλή δύναμη και κουράγιο στους πυροσβέστες και σε όσους παλεύουν με την φωτιά. Ελπίζω να βρεθούν οι πραγματικοί υπαίτιοι αυτής της τραγωδίας και να τιμωρηθούν με τον πιο βάναυσο τρόπο».

Αναντολού Εφές :«Τα συλλυπητήρια μας στους Έλληνες γείτονές μας, αυτούς που έχασαν τη ζωή τους στη μεγάλη πυρκαγιά της Αττικής και προσευχόμαστε για όλους. Γρήγορη ανάρρωση στους φίλους μας Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και όλη την Ελλάδα»!

Ανόρθωσις Αμμοχώστου: «Ως Ανόρθωσις Αμμοχώστου, εκφράζουμε τον συγκλονισμό μας για τα τελευταία γεγονότα στη μητέρα πατρίδα με τις φονικές πυρκαγιές που κατακαίουν την Αττική και την οδύνη μας για τον εφιαλτικά αυξανόμενο αριθμό των θυμάτων».

Τζιμπρίλ Σισέ: «Στέλνω την υποστήριξη μου και την αγάπη μου σε όλους τους Έλληνες»

To all my Greek people All my love and my support #prayforgreece?? #staystrong

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cisse Djibril (@djibrilcisse1981) στις

Λουτσιάνο Γκαλέτι

Fuerza ?? !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luciano Galletti (oficial ) (@galletti_luciano) στις

AΠΟΕΛ: «Αχ Ελλάδα...τι μέρα σου ξημέρωσε. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών. Κουράγιο στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Οι προσευχές μας είναι για εσάς...»

Φενέρμπαχτσε: « Μοιραζόμαστε τον βαθύ σου πόνο από καρδιάς... Περαστικά Ελλάδα!»

Γαλατασαράι:«Γείτονες, μοιραζόμαστε τον βαθύ πόνο της Ελλάδας, συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Ξεπεράστε το γρήγορα, γείτονες"

Νταβίδ Φουστέρ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η Ελλάδα δοκιμάζεται από μια ανείπωτη τραγωδία. Μέσα στο βαρύ πένθος στεκόμαστε δίπλα στους πληγέντες. Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα κάνει τα πάντα για να ανακουφίσει τον πόνο και να απαλύνει τις πληγές. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.»

Πέντρο Μαρτίνς: «Έχω στην καρδιά μου όλους όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στους πυροσβέστες, για την ακούραστη δουλειά, την οποία κάνουν και στη διεθνή κοινότητα, για όλη την υποστήριξή τους. Εύχομαι να είστε ασφαλείς και να συνεισφέρετε με όποιο τρόπο μπορείτε.»

Τσόρι Ντομίνγκεζ

??? ? #CHD10

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) στις

Ρομπέρτο:«Το δεύτερο μου σπίτι καίγεται. Από απόσταση στέλνω όλη μου τη στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων. Μεγάλη στεναχώρια να βλέπεις να χάνεται ένα κομμάτι της χώρας»

My second home is burning. From distance all my support to the families of the victims. Very big sadness to see losing a part of a country that makes us lose a lot in the whole world! ? ??❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roberto Jimenez (@_robertojimenez_) στις

Kώστας Μανωλάς: «Δεν έχω λόγια! Απίστευτη καταστροφή! Κουράγιο και δύναμη ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!!»

Den exw logia! Apisteuti katastrofi! Kouragio kai dunami ELLADARA MOU!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostasmanolas (@kostasmanolas44) στις

Καμπιάσο: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την φωτιά στην Ελλάδα, κοντά σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων»

I’m Very sad for the fire in Greece, near to all the families of victims. ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esteban Cambiasso (@cuchucambiasso) στις

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν χθες τη χώρα μας, καθώς και τη βαθιά της οδύνη για τις καταστροφές και τις απώλειες περιουσιών στις πληγείσες περιοχές» ανέφερε η διοίκηση των «πρασίνων»

Ίαν Βουγιούκας:«Οι σκέψεις είναι πολλές και τα αναπάντητα ερωτήματα ακόμη περισσότερες. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων. Κουράγιο και σεβασμό στους ανθρώπους που ακούραστα μάχονται να περιορίσουν όσο μπορούν τα θύματα αυτής της καταστροφής. Δυστυχώς κάθε καλοκαίρι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Μακάρι μετά από αυτό το φρικτό γεγονός να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις να προστατευτούν ανθρώπινες ζωές και ο εθνικός μας πλούτος στο μέλλον (αν και δεν το νομίζω). Οι ευθυνόφοβοι να βγουν για μια φορά μπροστά. Ένα θετικό που έχει βγει είναι ο βαθμός αλληλεγγύης από τους συμπολίτες μας και όχι μόνο».

Θανάσης Αντετοκούνμπο:«Είναι μια ιδιαίτερα λυπηρή μέρα. Θα ήθελα να ενθαρρύνω αυτούς που πιστεύουν σε εμένα και την οικογένεια μου και μας στηρίζουν, να κάνουν το ίδιο και για τις οικογένειες των αθώων θυμάτων των πυρκαγιών. Βοηθήστε με όποιον τρόπο μπορείτε, έστω και με ένα μήνυμα συμπαράστασης ή ένα κεράκι στην εκκλησία για αυτούς που έχασαν τις ζωές τους. Καλό παράδεισο και καλή δύναμη.»

ΚΑΕ ΠΑΟΚ:«Είμαστε ΠΑΟΚ και σήμερα, που ξεκινά η νέα σεζόν για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, οι σκέψεις και οι ευχές μας είναι με την ομάδα ποδοσφαίρου που κυνηγά το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.
Πάνω από όλα και πριν από όλα όμως είμαστε άνθρωποι.
Και παρακολουθούμε συγκλονισμένοι την ανείπωτη τραγωδία που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στην Αττική. Ευχόμαστε να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες αυτός ο εφιάλτης, που αποτελεί ήδη μία εθνική τραγωδία. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων… Κουράγιο και καλή δύναμη σε αυτούς που δίνουν μάχη για τη ζωή τους και στα σωστικά συνεργεία.»

ΚΑΕ Άρης: «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, στις φονικές πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική. Βρισκόμαστε στο πλευρό όλων των οικογενειών και των ανθρώπων, οι οποίοι έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές και η σκέψη μας βρίσκεται σε αυτούς που δίνουν μάχη με την πύρινη λαίλαπα».

Πανιώνιος: «23/7/2018… Ημέρα θρήνου για την Ελλάδα.

Οι σκέψεις όλων μας είναι σε όσους οι πυρκαγιές τους στέρησαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους και έκαναν στάχτη τους κόπους μίας ολόκληρης ζωής.

Ας ελπίσουμε ότι η χθεσινή τραγωδία θα σταθεί αφορμή για αυτοκριτική και ότι θα μας κάνει όλους σοφότερους…

Συγκλονισμένοι από το μέγεθος της καταστροφής συλλυπούμαστε τις Οικογένειες των θυμάτων.

Ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.»

Γιώργος Πρίντεζης

Ανδρέας Σάμαρης: «Ημέρα εθνικού πένθους. Συλληπητήρια στις οικογένειες, κουράγιο και δύναμη σε όλους. Ας βοηθήσουμε ο καθένας όπως μπορεί.»

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ήμερα θλίψης για όλη την Ελλάδα μας.. Οι Σκέψεις μας με τις οικογένειές που θρηνούν!! Μια μαύρη σελίδα. Μπράβο στους ανθρώπους που ρισκαραν τη ζωή τους για να σώσουν κόσμο .»

Ανδρέας Μπουχαλάκης: «Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων .
Ο Θεός μαζί σας !»

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων . Ο θεός μαζί σας ! ⬛️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Bouchalakis (@bouchalakis) στις

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν υπάρχουν λόγια τεράστιο σοκ. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που χάσαμε. Τεράστιος σεβασμός για αυτούς που σώνουν τόσες ζωές ρισκάροντας τη δική τους. Μακάρι να μείνουμε όλοι μαζί και να μην ξεχάσουμε ποτέ... 23/7/2018»

Σπύρος Γιαννιώτης

Δεν υπάρχουν λόγια

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Gianniotis (@spiros10k) στις

ΠΑΣ Γιάννινα: «Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του ΕΕΣ βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα και εγρήγορση για την αντιμετώπιση την έκτακτης ανάγκης στο Ν. Αττικής.
Για την αντιμετώπιση των αναγκών, όποιος θέλει μπορεί να συνδράμει με:
⦁ ξηρή τροφή μακράς διάρκειας (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα),
⦁ φάρμακα, γάζες, φυσιολογικοί οροί, αντιεγκαυματικές αλοιφές (Fucidin) και Betadine
⦁ μωρομάντηλα, παιδικές πάνες κλπ.
Η συγκέντρωση θα γίνεται σήμερα στα γραφεία του Π.Τ. Ιωαννίνων Ε.Ε.Σ. (Γεωργίου Παπανδρέου 2, Παλαιό Χατζηκώστα) μέχρι τις 19:00, ώστε να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες.»

Ατρόμητος: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος νιώθει την βαθύτατη ανάγκη να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους ανθρώπους των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές σε περιοχές της Αττικής.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση σε όλες τις οικογένειες των ανθρώπων που περνούν δύσκολες στιγμές και είμαστε δίπλα τους προσευχόμενοι να μην υπάρξουν περισσότερες άσχημες ειδήσεις από τις πυρκαγιές.»

ΑΕΛ: «Άλλη μία μαχαιριά στο σώμα της πολύπαθης χώρας μας!»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Σε αυτές τις στιγμές οι λέξεις χάνουν κάθε νόημα…
Ο πόνος σκεπάζει τα πάντα…
Προσευχόμαστε για τους νεκρούς συμπολίτες μας…
Η καρδιά μας χτυπάει για τους πληγέντες της ανείπωτης τραγωδίας...
Η σκέψη μας είναι μαζί σας...
Είναι υποχρέωση όλων μας να σταθούμε στο πλευρό σας!
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια!»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ως πρώτη ενέργεια βοήθειας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του σημερινού αγώνα προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί από την τραγωδία της Αττικής. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε τρόπους περαιτέρω βοήθειας.»

Γιάννης Μπουρούσης

???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ bourou29 στις