Κίνηση στους δρόμους: «Κόλαση» στον Κηφισό, πηγμένο το κέντρο της Αθήνας - LIVE Χάρτης

Πολύ αυξημένη είναι και σήμερα, Πέμπτη (17/11), η κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας, η οποία επιδεινώθηκε λόγω και των σημερινών στάσεων εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Κίνηση στους δρόμους: «Κόλαση» στον Κηφισό, πηγμένο το κέντρο της Αθήνας - LIVE Χάρτης

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό, όπου είναι απροσπέλαστα και τα δύο ρεύματα, ενώ μπλοκαρισμένη είναι και η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας.

Με πολύ αργούς ρυθμούς διεξάγεται η κυκλοφορία στην Αττική Οδό, ενώ πολλά προβλήματα σημειώνονται στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων.

"Πηγμένο" είναι, επίσης, το κέντρο της Αθήνας, όπου οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με περισσή υπομονή, καθώς σχεδόν σε όλους τους κεντρικούς δρόμους παρατηρείται κίνηση. Στο "κόκκινο" είναι η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, η Λεωφόρος Συγγρού, η Πειραιώς, η Βασιλίσσης Σοφίας, η Αρδηττού και η Φιλολάου.

Με αργούς ρυθμούς κινούνται και οι οδηγοί στην Ηλιουπόλεως και Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Στάσεις εργασίας και απεργία στα ΜΜΜ

Στάσεις εργασίας για σήμερα έχουν ανακοινώσει οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 το πρωί, και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας.

Τις στάσεις εργασίας εξήγγειλαν το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, ζητώντας άμεση απόδοση ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα στη γραμμή 1 του Μετρό και συντήρηση των υποδομών στους χώρους εργασίας.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό, το μετρό και το τραμ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία. Οι εργαζόμενοι ζητούν τη λήψη μέτρων ασφάλειας και θέτουν ερωτήματα σχετικά με τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται από τη ΣΤΑΣΥ αλλά και από την εργολαβική εταιρεία που ανέλαβε τη συντήρηση των γραμμών.

Χωρίς δακτύλιο το κέντρο λόγω της απεργίας

Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΛ.ΑΣ., λόγω της εξαγγελθείσας 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ.), καθώς και της στάσης εργασίας των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.), δε θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (Δακτύλιος).

Οι αρχές παρακαλούν τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Κίνηση στους δρόμους:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Πηγή: News247.gr