Βόλος: Ο 39χρονος που δολοφόνησε τη νονά του, είχε σκοτώσει και δεύτερη γυναίκα

Όπως αποδείχθηκε ο 39χρονος είχε σκοτώσει άλλη μία γυναίκα, το 2009.

Βόλος: Ο 39χρονος που δολοφόνησε τη νονά του, είχε σκοτώσει και δεύτερη γυναίκα

Ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά στη δολοφονία μίας ηλικιωμένης γυναίκας στον Βόλο από τον βαφτισιμιό της.

Όπως αποδείχθηκε ο 39χρονος είχε σκοτώσει άλλη μία γυναίκα, το 2009. Μάλιστα όπως αποδεικνύεται η γυναίκα που δολοφόνησε πριν 11 χρόνια ήταν η μητέρα του δικηγόρου του.

Οι δύο οικογένειες φέρεται να γνωρίζονται καθώς ο παππούς και η γιαγιά του στυγερού δολοφόνου ζούσαν στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας με την μητέρα του δικηγόρου Νίκη Μηλίνη.

Το in.gr επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του δράστη μετά την αποκάλυψη για τη δολοφονία του 2009, αλλά ο ίδιος δεν απαντά στα τηλέφωνά του, είτε στο κινητό του είτε στο γραφείο του.

Σύμφωνα με πηγές από τα δικαστήρια του Βόλου, ο δικηγόρος βρίσκεται εκεί, αλλά δεν απαντάει στις ερωτήσεις κανενός αφού δεν θέλει να μιλήσει για την ώρα. Το συγκεκριμένο γεγονός, βέβαια, είναι απολύτως κατανοητό, αφού λίγες ώρες πριν ενημερώθηκε για το ποιος είναι ο δολοφόνος της ίδιας του της μητέρας.

Δολοφόνησε τη μητέρα του δικηγόρου με 20 μαχαιριές

Πρόκειται για 69χρονη που είχε εντοπιστεί νεκρή στο δάπεδό του σπιτιού της, στις 12 Αυγούστου 2009.

Το θύμα είχε βρεθεί με τραύματα από μαχαίρι και η ταυτοποίηση του 39χρονου ως δράστη έγινε μέσω DNA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της με 20 μαχαιριές στην αριστερή πλευρά του σώματός της και την πλάτη.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η 69χρονη τρώθηκε από μαχαίρι 20 φορές, συμπεριλαμβανομένων και των αμυχών που βρέθηκαν στο άψυχο σώμα της.

Από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης είχε προκύψει μάλιστα ότι η 69χρονη έχασε τη ζωή της από δύο θανατηφόρα χτυπήματα στο αριστερό πλευρό.

Σημειώνεται πως και στην περίπτωση της νονάς του, ο άνδρας είχε χρησιμοποιήσει μαχαίρι για να την σκοτώσει.

Μάλιστα, η αγριότητα του εγκλήματος σοκάρει, καθώς τη μαχαίρωσε 42 φορές.

Πηγή: in.gr