Χρήστος Κυριαζής: Τον αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς στον Χρήστο Κυριαζή.

Χρήστος Κυριαζής: Τον αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς στον Χρήστο Κυριαζή ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών μετά από μάχη που έδωσε αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Χρήστος Κυριαζής χάραξε το δικό του ιδιαίτερο δρόμο στο τραγούδι τις δεκαετίες του '80 και του '90 αρχικά γράφοντας τραγούδια για άλλους και εν συνεχεία βγαίνοντας και ο ίδιος στο προσκήνιο τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια, με ιδιαίτερο στίχο που έκαναν τη δική τους επιτυχημένη διαδρομή.

Μεγάλη του αγάπη επίσης η επιπλοποιϊα. Ο Χρήστος Κυριαζής και τα αδέλφια του βρίσκονταν πίσω από ένα εξαιρετικά πετυχημένο brand επίπλου. Μάλιστα ο σχεδιαστής που θεωρείται ότι έκανε τη διαφορά ήταν ο Χρήστος Κυριαζής που είχε σπουδάσει σχεδιασμό επίπλου στο Μιλάνο και ερχόμενος στην Αθήνα έβαλε συνδύασε τις γνώσεις με το ταλέντο του με αποτέλεσμα την απογείωση της οικογενειακής επιχείρησης.

Ο Χρήστος Κυριαζής μετά τις μεγάλες επιτυχίες στο τραγούδι αποτραβήχθηκε από το προσκήνιο και επέστρεψε στην επιπλοποιία. Τα τελευταία χρόνια έκανε μια μίνι επιστροφή με επίσης επιτυχημένες εμφανίσεις, αγκαλιά με την κιθάρα του.

Με μια κιθάρα από λουλούδια τον αποχαιρέτησαν σήμερα και οι δικοί του άνθρωποι. Η κηδεία του έγινε στο Α' Νεκροταφείο και το παρόν έδωσαν καλοί φίλοι και η οικογένειά του. Ανάμεσά τους η Βάνα Μπάρμπα και ο Μίλτος Καρατζάς.

Πηγή: ifemerida.gr