Νέο τροχαίο Κούγια, στην Εθνική οδό, με φορτηγό, ελαφρά τραυματισμένος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Αλέξης Κούγιας στην Εθνική οδό, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε φορτηγό. Ελαφρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ!

Νέο τροχαίο Κούγια, στην Εθνική οδό, με φορτηγό, ελαφρά τραυματισμένος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ

Σε ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα στην Εθνική οδό (μετά από εκείνο, στις 15/10, καθ' οδόν προς τη Λάρισα...) ενεπλάκη ο Αλέξης Κούγιας, αφού το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ «καρφώθηκε» σε φορτηγό, με τον ίδιο να απεγκλωβίζεται ελαφρά τραυματισμένος από τα άμορφα συντρίμμια του!

Το αφεντικό των «βυσσινί» εκινείτο, το βράδυ της Τρίτης (09/11), από Λάρισα με προορισμό την Αθήνα και στο 308ο χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου - Αερινού, είχε γίνει τροχαίο με δυο φορτηγά.

Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Ο Αλέξης Κούγιας, που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο.

Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του άλλου φορτηγού.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε, διαλύθηκε. Ο ίδιος βγήκε από αυτό το τρομακτικό τροχαίο ελαφρά τραυματισμένος.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», για το περιστατικό, ο Αλέξης Κούγιας είπε:

«Το είδα στα 30 μέτρα, δεν πάτησα καν φρένο, έκανα μόνο έναν ελιγμό και από αυτό σώθηκα. Υπήρχε ένα κενό ενός μέτρου στο διάζωμα και εκεί πήγε το αυτοκίνητο, η θέση του οδηγού, ενώ η πλευρά του συνοδηγού έχει συνθλιβεί. Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί…».

Για να συμπληρώσει: «Με έσωσε ότι το διαχωριστικό είναι στρογγυλό στο κάτω μέρος και στενεύει όσο ανεβαίνει, είχε μικρή κλίση και έτσι το αυτοκίνητο ανέβηκε πάνω στο διάζωμα και σώθηκα…».

«Το μόνο που σκέφθηκα ήταν τα παιδιά μου!» είπε ο γνωστός ποινικολόγος, αναφέροντας πως «σε ελάχιστο χρόνο ήρθαν οι αστυνομικοί και αμέσως ήρθαν και διασώστες, γιατί δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο», προσθέτοντας πως «αν δεν ήμουν καλός οδηγός, θα είχα κολλήσει από πίσω από το φορτηγό, αν δεν είχα κάνει τον ελιγμό…».

«Με αγαπάει ο Θεός, γιατί έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στην ζωή μου…» κατέληξε, ο γνωστός ποινικολόγος.