Σοβαρά το 3,5 ετών κοριτσάκι που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας της Θεσσαλονίκης!

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι 3,5 ετών που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας της Θεσσαλονίκης αφού την πτώση της ανέκοψε δέντρο και ένας ...ηλικιωμένος!

Σοβαρά το 3,5 ετών κοριτσάκι που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας της Θεσσαλονίκης!

Εκτός κινδύνου για τη ζωή του, αλλά σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται το Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ένα κοριτσάκι 3,5 ετών, που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 1 μετά το μεσημέρι σε πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 39, στο Κορδελιό.

Το 3,5 ετών κοριτσάκι - τυχερό μέσα στην ατυχία του - έπεσε πάνω σε ηλικιωμένο ο οποίος περνούσε κάτω από την πολυκατοικία κι αφού πρώτα είχε προσκρούσει σε δέντρο κατά την πτώση του.

Η μικρή φαίνεται πως πήγε να πάρει την ομπρέλα της από το μπαλκόνι του σπιτιού (που ήταν κρεμασμένη) και βρέθηκε στο κενό.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή πουλούσα και ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο. Γυρνάω και βλέπω το μωρό να πέφτει. Πήγα από κοντά. Το μωρό ήταν αναίσθητο. Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα, έβγαζε εμετό, δεν έπαιρνε ανάσες και ξαφνικά από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις. Το μωρό έπεσε πάνω σε έναν παππού. Αν δεν έπεφτε θα είχε ανοίξει το κεφάλι του», δήλωσε η κα. Δέσποινα Τζιούρα, εργαζόμενη στη λαϊκή αγορά που βρισκόταν σε εξέλιξη κάτω από την πολυκατοικία επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η μητέρα του παιδιού έλειπε από το σπίτι καθώς είχε πάει να πάρει το άλλο της παιδί από το νηπιαγωγείο.