Μοσχάτο: Σήμερα (2/11) η δίκη του καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο 45χρονος εκπαιδευτικός που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτριά του.

Μοσχάτο: Σήμερα (2/11) η δίκη του καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείο αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 45χρονος εκπαιδευτικός που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά 12χρονη μαθήτρια Γυμνασίου στο Μοσχάτο.

Ο κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος, συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι πλησίασε τη μαθήτρια την ώρα που η ίδια ήταν μόνη της στην τάξη και μάζευε τα πράγματά της. Όπως υποστήριξαν η γονείς της ανήλικης, οι οποίοι και προχώρησαν στην καταγγελία, ο καθηγητής της άρχισε να την χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη, και στη συνέχεια της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της.

Ο 45χρονος πάντως, μέσω του συνηγόρου του έχει δηλώσει από την προηγούμενη διαδικασία ότι αρνείται κατηγορηματικά όλα όσα του έχουν αποδοθεί, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως σε βάρος του έχουν υπάρξει διάφορα παράπονα από την πλευρά των μαθητών. Η σύλληψη του πάντως, οδήγησε και το υπουργείο Παιδείας να βάλει σε αργία τον καθηγητή, έως ότου ολοκληρωθούν οι ποινικές εκκρεμότητες που έχει πλέον με τις αρχές.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας της 12χρονης σε δηλώσεις του είχε υποστηρίξει για το περιστατικό: "Εμείς σαν γονείς μάθαμε τι είχε γίνει στο σχολείο από την κόρη μας και όχι από τον διευθυντή του σχολείου. Όταν εγώ προσωπικά κάλεσα τον διευθυντή του σχολείου ενώ είχανε περάσει τρεις ώρες από το περιστατικό, το μόνο που αρκέστηκε να μου πει αυτός ο άνθρωπος ήταν ότι έχω απόλυτο δίκαιο και το εξοργιστικό επίσης ότι θα λύσει το θέμα μέσω δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα κάνει αναφορά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση”.

Πηγή: News247.gr