Συναδινός: «Στόχος η προστασία των αθλητών»

Τι δήλωσε ο ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, μετά την απόφαση δικαστηρίου, με την οποία τιμωρήθηκε γιατρός για πλαστογραφία και έκδοση πλαστών ιατρικών βεβαιώσεων για αθλητική χρήση.

Συναδινός: «Στόχος η προστασία των αθλητών»

Σε δήλωση, στην οποία εκφράζει την αποφασιστικότητά του στην πολιτική της κάθαρσης και της μηδενικής ανοχής για την προστασία των αθλητών, προέβη ο γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, μετά την απόφαση δικαστηρίου, με την οποία τιμωρήθηκε γιατρός για πλαστογραφία και έκδοση πλαστών ιατρικών βεβαιώσεων.

Ο κ. Συναδινός τονίζει στη δήλωσή του: «Η πολιτική της κάθαρσης, με μηδενική ανοχή στη διαφθορά και στόχο την προστασία των αθλητών, παίρνει σάρκα και οστά. Σήμερα λάβαμε γνώση πρωτόδικης απόφασης ποινικού δικαστηρίου, έπειτα από ενέργειες της Γ.Γ.Α, η οποία τιμωρεί ιατρό που είχε κατηγορηθεί για πλαστογραφία μετά χρήσεως δημοσίων εγγράφων και έκδοση πλαστών ιατρικών βεβαιώσεων για αθλητική χρήση.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2015 δεν είναι αποσπασματική. Στις αρμόδιες δικαστικές αρχές έχουν διαβιβασθεί πολλές παρόμοιες υποθέσεις. Το επόμενο διάστημα η πολιτική πρόληψης και υγείας των αθλητών θα ενισχυθεί με θεσμικές παρεμβάσεις που θα ανακοινωθούν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ