Ν. Ερυθραία: Δίωξη για δύο κακουργήματα στον «σαμουράι»

Επιδείξεις πολεμικών τεχνών, φωτογραφίες με πιστόλια, κάνναβη και βίντεο με εξάσκηση με σπαθιά, περιλαμβάνει το προσωπικό προφίλ του στο Facebook. Άσκοπους πυροβολισμούς στον αέρα και σκοποβολή με κάδους σκουπιδιών καταγγέλλουν οι γείτονες

Ν. Ερυθραία: Δίωξη για δύο κακουργήματα στον «σαμουράι»

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 40χρονος που φορώντας στολή «σαμουράι» πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο υπαλλήλους εγκατάστασης φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός και τη διακομιδή του δεύτερου σε νοσοκομείο.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενους παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ επιδείξεις πολεμικών τεχνών, φωτογραφίες με πιστόλια, κάνναβη και βίντεο όπου κάνει εξάσκηση με σπαθιά, περιλαμβάνει το προσωπικό προφίλ στο Facebook, του 40χρονου άνδρα.

Ο δράστης φαίνεται πως συνήθιζε να κάνει επιδείξεις με σπαθί στην ταράτσα του σπιτιού του και στην συνέχεια να τις αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε κάποιες φωτογραφίες μάλιστα φαίνονται ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων τις μεταμεσονύκτιες ώρες ανέβαινε στην ταράτσα και πυροβολούσε άσκοπα στον αέρα, ενώ άλλες φορές έκανε σκοποβολή σε κάδους σκουπιδιών.