Κυνηγός στην Κοζάνη γλίτωσε από δάγκωμα αρκούδας χάρη στο ...κινητό του!

Κυνηγός στον Αυγερινό Βοϊου, της Κοζάνης, συνάντησε αρκούδα που τον δάγκωσε, στο μηρό, αλλά για καλή του τύχη τα δόντια του ζώου καρφώθηκαν στο κινητό, που είχε στην τσέπη του, μ' αποτέλεσμα να γλιτώσει τα χειρότερα.

Κυνηγός στην Κοζάνη γλίτωσε από δάγκωμα αρκούδας χάρη στο ...κινητό του!

Τυχερός στην ...ατυχία του ήταν κυνηγός στην Κοζάνη που δέχθηκε δάγκωμα από αρκούδα που συνάντησε στο δάσος.

Το συμβάν σημειώθηκε την Τετάρτη (20/10), κοντά στον Αυγερινό Βοϊου της Κοζάνης, όπου είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου, μαζί με φίλους του, ο κυνηγός.

Όπως περιγράφει το περιστατικό, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης, ο κυνηγός ήρθε αντιμέτωπος με την αρκούδα σε ένα μονοπάτι και προσπαθώντας να της δώσει χώρο, για να φύγει, έπεσε στο έδαφος.

Ωστόσο λόγω του ότι το μέρος ήταν πολύ στενό, η αρκούδα στην προσπάθειά της να διαφύγει ήρθε σε επαφή με τον κυνηγό και τον δάγκωσε στον δεξιό μηρό.

Ευτυχώς τα δόντια της αρκούδας βρήκαν στο... κινητό του τηλέφωνο, που είχε στην τσέπη του, μ' αποτέλεσμα να γλιτώσει τα χειρότερα.

Ο κυνηγός, πάντως, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Τσοτυλίου και από εκεί, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο Κοζάνης.