Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βαρυμπόμπη, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, της Κηφισιάς, της Λυκόβρυσης και της Μεταμόρφωσης, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης.

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βαρυμπόμπη, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση

Ειδικότερα, από σήμερα, Τρίτη 19 Οκτωβρίου, έως την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, από τις 21:00 κάθε ημέρας έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύει ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) για μέγιστο μήκος 3,5 χιλιομέτρων, είτε στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (μεταξύ 15,2 χλμ-24,6 χλμ), είτε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα (μεταξύ 25,4 χλμ- 16 χλμ). Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την αριστερή και μεσαία λωρίδα.

Για την εκτέλεση των εργασιών, σήμερα, Τρίτη, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Βαρυμπόμπης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το διάστημα αυτό, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Βαρυμπόμπης θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου) και μέσω του παράπλευρου δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Βαρυμπόμπης.

Από Τετάρτη 27 Οκτωβρίου από τις 06:00 έως και Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 21:00, δεν θα εκτελούνται εργασίες.

Η Νέα Οδός δηλώνει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Παράλληλα, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.