Ηράκλειο: Επίθεση κρεοπώλη σε πελάτη επειδή δεν αγόρασε το κρέας!

Απίστευτο συμβάν καταγράφηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ιδιοκτήτης κρεοπωλείου επιτέθηκε και τραυμάτισε πελάτη, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο, επειδή αρνήθηκε να αγοράσει κρέας σε διαφορετική τιμή από αυτή που αναγραφόταν στη βιτρίνα του καταστήματος.

Ηράκλειο: Επίθεση κρεοπώλη σε πελάτη επειδή δεν αγόρασε το κρέας!

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου με «πρωταγωνιστή» τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και έναν πελάτη.

Όπως αναφέρει το cretapost, όλα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10), όταν ένας 46χρονος άνδρας πήγε σε γνωστό κρεοπωλείο της πόλης προκειμένου να αγοράσει κρέας.

Αφού επέλεξε το κομμάτι που ήθελε πήγε στο ταμείο, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν αρκετά αυξημένη από αυτή που ανέγραφε το ταμπελάκι στη βιτρίνα.

Ο ίδιος έκανε τα παράπονά του στον 39χρονο ιδιοκτήτη, λέγοντας πως τελικά δεν θα το αγοράσει και έφυγε από το κατάστημα πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό του.

Ο 39χρονος εμφανώς οργισμένος ακολούθησε τον 46χρονο και του επιτέθηκε την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του.

Μάλιστα του έριξε γροθιές στο κεφάλι, ενώ έσπρωξε με βία την πόρτα του αυτοκινήτου και του «έπιασε» το πόδι με αποτέλεσμα ο 46χρονος να υποστεί κάταγμα.

Παράλληλα, προκάλεσε και αρκετές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ειδοποίησε την αστυνομία καταθέτοντας μήνυση εναντίον του κρεοπώλη.

Πηγή: news247.gr