ΚΙΝΑΛ: Παρέμβαση Παπανδρέου για τις εκλογές

Επαφές με τους υποψήφιους προέδρους του ΚΙΝΑΛ πραγματοποιεί ο άλλοτε πρωθυπουργός της χώρας, Γιώργος Παπανδρέου. 

ΚΙΝΑΛ: Παρέμβαση Παπανδρέου για τις εκλογές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου για τη συντεταγμένη κι ενωτική πορεία του ΚΙΝΑΛ προς τις εσωκομματικές εκλογές και σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιεί επαφές με τους υποψηφίους προέδρους.

Συνάντηση που κράτησε μία ώρα είχε ο κ. Παπανδρέου, με τον Παύλο Γερουλάνο νωρίτερα στο γραφείο του στη Βουλή. Μετά τη συνάντηση ο κ. Γερουλάνος συνομίλησε με δημοσιογράφους λέγοντας πως, «θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες. Σήμερα δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα». Ενώ πρόσθεσε, ότι το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης.

Αυτή την ώρα ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει συνάντηση με τον Παύλο Χρηστίδη με τον οποίο άλλωστε επικοινώνησαν τηλεφωνικά και χθες.

Ενώ επικοινωνία του κ. Παπανδρέου αναμένεται σήμερα και με τον Αντρέα Λοβέρδο, ο οποίος χθες από τον Εύβοια τοποθετήθηκε για την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού στις εσωκομματικές εξελίξεις λέγοντας ότι «όπως η πρόεδρος δήλωσε ότι εγγυάται την ενότητα και θα διασφαλίσει τις διαδικασίες, το ίδιο οφείλουν να κάνουν και όλοι οι πρώην πρόεδροι της παράταξης».

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ήδη συναντηθεί με με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη και μίλησε χθες το βράδυ, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους υποψηφίους προέδρους του ΚΙΝΑΛ Χάρη Καστανίδη και Βασίλη Κεγκέρογλου.

Δεν έχει ακόμη καθοριστεί συνάντηση ή επικοινωνία με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Το πιθανότερο σενάριο είναι να επικοινωνήσει μαζί του ο κ. Παπανδρέου αύριο Δευτέρα καθώς σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός έχει σύμφωνα με πληροφορίες προγραμματισμένο ταξίδι εκτός Αθηνών.

Πηγή: in.gr