Δακτύλιος: Ανακοινώσεις Καραμανλή - Τι θα ισχύσει, ποιες οι εξαιρέσεις

Ανακοινώσεις για τον Δακτύλιο στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Δακτύλιος: Ανακοινώσεις Καραμανλή - Τι θα ισχύσει, ποιες οι εξαιρέσεις

Ανακοινώσεις για τον Δακτύλιο στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο της παρουσίασης του σχεδίου νόμου «Οδηγώντας με ασφάλεια».

Όπως ανέφερε, κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Δακτύλιος ισχύει ξανά από τις 25 Οκτωβρίου, για να αντιμετωπιστεί το αυξημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, θα περιοριστούν κατά πολύ οι εξαιρέσεις και τα «παραθυράκια». Το θέμα θα συζητηθεί σε σύσκεψη με τα συναρμόδια υπουργεία την Παρασκευή.

Σίγουρα θα εξαιρούνται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ξεκαθάρισε ο υπουργός.

Καθώς θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το παρελθόν, είναι αυτονόητο ότι για κάποια πράγματα θα υπάρξει και μία μεταβατική περίοδος, επισήμανε.

Ο κ. Καραμανλής υπενθύμισε ότι στο ζήτημα εμπλέκονται τα υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών, Προστασίας του Πολίτη, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δήμος Αθηναίων, άλλοι δήμοι της Αττικής, Περιφέρεια, υπάρχει είπε «απόλυτη συνεργασία» τους.

naftemporiki.gr