Φουρθιώτης από το ΚΑΤ: Θα ξαναπερπατήσω σε τρεις μήνες!

Ο, πρόσφατα αποφυλακισθείς, Μένιος Φουρθιώτης που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, λόγω ατυχήματος, σε ανάρτηση του ενημερώνει για την κατάσταση του κι ότι θα ξαναπερπατήσει σε τρεις μήνες.

Φουρθιώτης από το ΚΑΤ: Θα ξαναπερπατήσω σε τρεις μήνες!

Με ανάρτηση του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Instagram, o, προσφάτως αποφυλακισθείς (με περιοριστικούς όρους), Μένιος Φουρθιώτης μοιράζεται με τους «ακολούθους» του φωτογραφίες του από το νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου είναι κλινήρης, ενώ τους ενημερώνει για την κατάσταση του.

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής (που κατέβαλε εγγύηση 30.000 ευρώ για να αποφυλακισθεί κι υποχρεούται να εμφανίζεται στο τμήμα τρεις φορές το μήνα, έχει απαγόρευση εξόδου από την χώρα κι απαγόρευση τηλεοπτικής εμφάνισης) προσήλθε μόνος του στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε.

«30 μέρες κλινήρης και 3 μήνες να ξανά περπατήσω θέλει υπομονή και πίστη" αναφέρει μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Τις φωτογραφίες συνοδεύει με ανάρτηση όπου γράφει:

«Μέσα στις δυσκολίες της ζωής που μπορεί να είναι πολλές το σημαντικότερο όμως είναι το θέμα της υγείας που εκεί δεν υπάρχει περιθώριο να μιλήσεις η να αναρωτηθείς το γιατί! Το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να προσεύχεσαι να γίνει το συντομότερο καλά να μπορέσεις να σηκωθείς να να περπατήσεις να αποκατασταθεί η σπονδυλική στήλη και να ελπίζεις στον θεό και στους γιατρούς να μπορέσεις να γίνεις καλά! Αυτό είναι το μοναδικό που έχει σημασία η υγεία! 30 μέρες κλινήρης και 3 μήνες να ξανά περπατήσω θέλει υπομονή και πίστη !!! Σε αυτές τις στιγμές και ώρες βλέπεις τη ζωή με άλλη μάτια! Σημασία μόνο έχει η υγεία μας . Ευχαριστώ τους γιατρούς του νοσοκομείου KAT για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να μπορέσω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά και στην συνέχεια να περπατήσω! Ευχαριστώ το θεό που είμαι ζωντανός και πραγματικά σε αυτές τις στιγμές αντιλαμβάνομαι τι πραγματικά έχει σημασία και αυτό που έχει είναι μόνο η ζωή μας! Ευχαριστώ πολύ που είμαι ζωντανός και ελπίζω σύντομα να γίνω καλά! Μην χάνεται την ελπίδα και να έχετε υπομονή γιατί η σοφία του κόσμου είναι όντως σε δυο λέξεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είχε κριθεί προφυλακιστέος ως ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων μετά τις σε βάρος του κατηγορίες για

- Σύσταση συμμορίας

- Ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση στην διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία

- Ηθική αυτουργία στην έκρηξη και οπλοφορία

- Ηθική αυτουργία σε οπλοχρησία

- Ηθική αυτουργία στην Προμήθεια κατοχή εκρηκτικής βόμβας

- Ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθορά

- Απόπειρα εκβίασης

- Ψευδής καταγγελία

- Πρόκληση και προσφορά για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος

Ο Φουρθιώτης είχε προσαχθεί στα τέλη του περασμένου Απριλίου, στο πλαίσιο των ερευνών μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, σύμφωνα με τις οποίες ο τηλεπαρουσιαστής εμπλέκεται σε «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του, όπως επίσης και για το περιστατικό πυροβολισμών από αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στη Νέα Ερυθραία κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ, αλλά και το περιστατικό με πυροβολισμούς στο σπίτι του στον Διόνυσο.