Ασπρόπυργος: Πέντε νήπια εγκαταλείφθηκαν σε δρόμο του Ασπροπύργου! (vid)

Απίστευτο συμβάν εγκατάλειψης πέντε νηπίων σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο. Το ένα ήταν παρατημένο στον δρόμο, το άλλο κλειδωμένο μέσα σε αυτοκίνητο και ακόμα τρία κλεισμένα μέσα στο πορτμπαγκάζ!..

Ασπρόπυργος: Πέντε νήπια εγκαταλείφθηκαν σε δρόμο του Ασπροπύργου! (vid)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εγκατάλειψης παιδιών σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες στον Ασπρόπυργο, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά… πέντε νήπια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, πριν από δύο ημέρες η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα βρέφος, ηλικίας περίπου ενός έτους, το οποίο βρισκόταν παρατημένο και χτυπημένο σε δρόμο στον Ασπρόπυργο.

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό που βρήκαν όταν έφτασαν στο σημείο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το MEGA, μέσα σε σταθμευμένο όχημα κοντά στο βρέφος βρέθηκε κλειδωμένο ακόμα ένα νήπιο.

Όμως η σοκαριστική ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Οι αστυνομικοί άκουσαν κι άλλα κλάματα, τα οποία έρχονταν από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Όταν το άνοιξαν, βρήκαν κλειδωμένα ακόμα τρία νήπια.

Εντοπίστηκε μία 13χρονη

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μία 13χρονη, η οποία υποστήριξε ότι οι μητέρες των παιδιών, ηλικίας περίπου 25 και 27 ετών, της τα είχαν παραδώσει για να τα κρατά και η ίδια τα κλείδωσε στο αυτοκίνητο.

Τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ συντάχθηκε δικογραφία για τις δύο μητέρες.

Πηγή: in.gr