Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βίαζε τα ανήλικα ανίψια του επί 4χρόνια

Σοκάρει νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από τον θείο τους. Τον βιασμό τους κατήγγειλε ένα από τα θύματα, σήμερα 18 χρονών.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βίαζε τα ανήλικα ανίψια του επί 4χρόνια

Φρίκη έχει προκαλέσει νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, που είδε το φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη.

Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από το 2009 μέχρι και το 2013, 51χρονος άνδρας βίαζε τα ανήλικα ανίψια του, δύο αγόρια κι ένα κορίτσι, χρησιμοποιώντας διάφορα ανταλλάγματα.

Το σοκαριστικό γεγονός έγινε γνωστό όταν ένα από τα παιδιά, αγόρι ηλικίας 18 ετών σήμερα, κατήγγειλε όλη τη φρίκη που βίωσε από τον θείο του κι έτσι, όπως αναφέρει το thestival.gr, σε βάρος του 51χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όπως ανέφερε ο 18χρονος στην καταγγελία του, ο 51χρονος, το χρονικό διάστημα από 2009 έως 2013, σε διαμέρισμα όπου διαμένει στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των τριών ανήλικων ανιψιών του, προσφέροντας διάφορα υλικά ανταλλάγματα.

Επιπρόσθετα, αρκετές φορές βιντεοσκοπούσε τις γενετήσιες πράξεις με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 51χρονος παραδέχτηκε στις Αρχές τις αρρωστημένες πράξεις του κι αναμένεται να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες από εδώ και πέρα.

Πηγή: News247.gr