Ακυρώθηκαν πτήσεις από τη Μήλο λόγω… ασθένειας υπαλλήλου

Το πρόβλημα της υποστελέχωσης των κρατικών αεροδρομίων της χώρας έκανε πάλι την εμφάνισή του με την ματαίωση δύο πτήσεων από τη Μήλο επειδή ένας υπάλληλος ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να αντικατασταθεί

Ακυρώθηκαν πτήσεις από τη Μήλο λόγω… ασθένειας υπαλλήλου

Δύο πτήσεις ακυρώθηκαν το πρωί και το μεσημέρι της Κυριακής (10/10) από το αεροδρόμιο της Μήλου, λόγω… ασθένειας ενός υπαλλήλου.

Το γεγονός αυτό φέρνει για μία ακόμη φορά τα προβλήματα υποστελέχωσης στα κρατικά αεροδρόμια της χώρας.

Με αφορμή τις ακυρώσεις των δρομολογίων στο αεροδρόμιο της Μήλου η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι η κίνηση ομαλοποιήθηκε από το απόγευμα.

Έτσι οι πτήσεις προς και από το νησί της Μήλου πραγματοποιούνται κανονικά, αφού το πρόβλημα με την απουσία υπαλλήλου λύθηκε προσωρινά.

Στην ανακοίνωσή της η ΥΠΑ ανέφερε ότι ήδη έχει μεριμνήσει για την αντικατάσταση του ασθενούντος υπαλλήλου με άλλον και μέσω του αερολιμενάρχη ενημέρωσε άμεσα τις αεροπορικές εταιρείες και τις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο του νησιού, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι επιβάτες για την αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της πτήσης τους και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους.

Όπως ανακοινώθηκε μάλιστα, σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία που εκτελεί δρομολόγια προς Μήλο θα δρομολογηθεί τη Δευτέρα (11/10) έκτακτο δρομολόγιο για να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες που ακυρώθηκαν οι πτήσεις τους.