Νέο κτίριο διαμερισμάτων και γραφείων στο Μετς

Η NOVAL ετοιμάζει τη νέα επένδυση στην περιοχή του Μετς  και θα είναι στα πρότυπα του Κ 29

Νέο κτίριο διαμερισμάτων και γραφείων στο Μετς

Στην περιοχή του Μετς ετοιμάζει τη νέα επένδυση η NOVAL, θυγατρική εταιρεία real estate του Ομίλου «VIOHALCO» και θα είναι στα πρότυπα του Κ29.

Η νέα επένδυση αφορά το κτίριο που βρίσκεται σε οικόπεδο 873 τ.μ., στην οδό Αρδηττού. Είναι ένας από τους σημαντικότερους δρόμους που ουσιαστικά συνδέουν τα νότια προάστια με το κέντρο, παρακάμπτοντας το Σύνταγμα, αλλά και πολύ κοντά σε τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Το κτίριο, συνολικής επιφάνειας 4.253 τ.μ., ανήκει στο Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) κατά 75% και την εταιρεία ΜΕΠΑΛ Α.Ε. κατά 25%. Μισθώθηκε με μακροχρόνια μίσθωση το 2019 για 15 + 10 χρόνια.

Η NOVAL σχεδιάζει να το μετατρέψει σε κτίριο ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και γραφείων, στα πρότυπα του άλλου αντίστοιχου project της στο Μεταξουργείο, το Κ29.

Το νέο κτίριο θα έχει κατοικίες στους 4 ορόφους του (από τον 1ο έως τον 4ο όροφο) ενώ στο δώμα προβλέπεται να δημιουργηθεί πισίνα και πέργκολα, για χρήση από τους ενοίκους του. Στο ισόγειο προβλέπεται χρήση γραφείων ενώ στο υπόγειο θα υπάρχουν και θέσεις στάθμευσης.
Το έργο έχει ήδη πάρει την οικοδομική άδεια ενώ την αρχιτεκτονική μελέτη και την επίβλεψη του έργου έχει η εταιρεία «greenARCH».

Τι είναι το Κ29

Το Κ29 που βρίσκεται πάνω στην Αγίου Κωνσταντίνου, στην πλατεία Καραϊσκάκη. Το ακίνητο εκείνο ανήκει επίσης στον όμιλο «VIOHALCO» και την επένδυση που ολοκληρώθηκε το 2017, διαχειρίζεται η γνωστή εταιρεία «Zeus International».

Το συγκρότημα των 30 διαμερισμάτων έχει όλες τις παροχές ενός σύγχρονου smart διαμερίσματος, διαθέτει γυμναστήριο, χώρο πολλαπλών δραστηριοτήτων, business center, αλλά και καφέ- εστιατόριο.

Το Κ29 προσφέρεται για διαμονή μικρότερης ή μεγαλύτερης διάρκειας και απευθύνεται σε νεανικό κοινό, σε στελέχη αλλά και οικογένειες, και βρίσκεται πολύ κοντά στο 5άστερο Wyndham Grand Athens (που επίσης ανήκει στη VIOHALCO και διαχειρίζεται η Zeus International).