Συνελήφθη ο Πασχάλης - Η ανακοίνωση του δικηγόρου του

Ο τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης συνελήφθη στο σπίτι του την περασμένη Τετάρτη. Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του.

Συνελήφθη ο Πασχάλης - Η ανακοίνωση του δικηγόρου του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης συνελήφθη την Τετάρτη (06/10) στο σπίτι του, με τη σύλληψη να αφορά εκκρεμούσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον γενετιστή της γυναίκας, η οποία πριν χρόνια υποστήριζε ότι είχε γεννήσει το παιδί του.

Σε δηλώσεις του, γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι πρόκειται για παλιά υπόθεση, τονίζοντας ότι "επρόκειτο για παρεξήγηση και πως "το θέμα τέλειωσε", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Με ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος του Πασχάλη, Σπύρος Οικονόμου, ξεκαθαρίζει τι συνέβη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ο κ. Πασχάλης Αρβανιτίδης την 6η Οκτωβρίου 2021 ενημερώθηκε από το ΑΤ του τόπου κατοικίας του σχετικά με μια εκκρεμή δικαστική απόφαση του 2013. Πρόκειται για ποινή στο πλαίσιο της τότε αντιδικίας του για την υπόθεση πατρότητας, ποινή για την οποία χορηγήθηκε αναστολή και πλέον κατά την εισαγγελία ετίθετο ζήτημα μετατροπής σε χρηματική ποινή.

Η εν λόγω ποινή είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, είτε αναστέλλεται επί τριετία, η οποία μάλιστα παρήλθε, άλλως μετατρέπεται σε χρηματική. Πάντως για τον λόγο αυτόν και μόνο ο ίδιος μετέβη στην Εισαγγελία Αθηνών για να λάβει γνώση των στοιχείων της εκκρεμότητας, να διευθετήσει το ζήτημα, ως ορίζει ο νόμος και το μεσημέρι επέστρεψε σπίτι του.

Δεν υπήρξε για το γεγονός αυτό ποινική δίωξη, δίκη, ούτε αυτόφωρη διαδικασία, ούτε υπεβλήθη μήνυση σε βάρος του από κάποιο πρόσωπο. Είναι η προβλεπόμενη διαδικασία για τέτοιες εκκρεμότητες που ισχύει για όλους τους πολίτες. Θερμά ευχαριστεί για το ειλικρινές ενδιαφέρον.

Πηγή: News247.gr