Αμφίκλεια: Νεκρός Πακιστανός από επίθεση με τσεκούρι

Πέθανε ένας νεαρός Πακιστανός που υπέστη βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι, τα οποία προκλήθηκαν από τσεκούρι, σήμερα (7/10) στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας.

Αμφίκλεια: Νεκρός Πακιστανός από επίθεση με τσεκούρι

Ένας Πακιστανός άνδρας 30 ετών δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι και μαχαίρι σε χωριό κοντά στην Αμφίκλεια και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Τι συνέβη

Είχε προηγηθεί σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών εργατών σε χωριό της Αμφίκλειας και το θύμα έφερε δύο βαρύτατες τσεκουριές, με τη μία να του έχει ανοίξει κυριολεκτικά το κεφάλι. Επιπλέον στο σώμα του άτυχου άνδρα υπήρχαν σημάδια πιθανότατα από μαχαίρι.

Με υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας, όπου διακομίστηκε αρχικά, ο 30χρονος έφυγε ζωντανός για το νοσοκομείο Λαμίας, όπου εισήχθη αμέσως σε χειρουργείο, ωστόσο δεν τα κατάφερε...

Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΑΤ Αμφίκλειας και στη συνέχεια η ΥΑ Λαμίας για τη διερεύνηση του συμβάντος και τη σύλληψη των εμπλεκομένων σε αυτό, καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το θύμα κανόνιζε τα μεροκάματα των ομοεθνών του και πιθανότατα δέχτηκε επίθεση από πολλά άτομα μαζί.

Πηγή: in.gr