Εισαγγελική πρόταση, για δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, για βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες!

Η Εισαγγελική πρόταση, για τον Πέτρο Φιλιππίδη, προβλέπει την παραπομπή του για βιασμό κατ' εξακολούθηση και δύο απόπειρες.

Εισαγγελική πρόταση, για δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, για βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες!

Την παραπομπή του Πέτρου Φιλιππίδη, για βιασμό κατ' εξακολούθηση και δύο απόπειρες, περιλαμβάνει η Εισαγγελική πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας φέρεται να αναφέρει στην πρότασή της ότι «και τα τρία θύματα καταγγέλουν πραγματικά περιστατικά και δεν προκύπτει ότι το έκαναν για λόγους δημοσιότητας».

Μάλιστα, φέρεται να αναφέρει ότι όσα έγιναν δεν είχαν τη συναίνεση των θυμάτων.

Από τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, τελικά του ασκήθηκε δίωξη για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό κατα συρροή που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Κατά την κατηγορία, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για να προβεί σε ασελγείς πράξεις.

Να υπενθυμίσουμε πως στις αρχές Σεπτεμβρίου το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απέρριψε το αίτημα του ηθοποιού με το οποίο ζητούσε την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη θα συνεχίσει να ερευνά την υπόθεση, η οποία εξακολουθεί και αφορά σε τρεις περιπτώσεις. Πρόκειται για μία καταγγελία βιασμού, η οποία φέρεται να έλαβε χώρα το 2008.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει καταθέσει ότι συναντήθηκε με τον ηθοποιό στο θέατρο «Ήβη», για μία επαγγελματική συνεργασία, ωστόσο ο τελευταίος εμφανίζεται να της επιτέθηκε και παρά τις προσπάθειες της να αμυνθεί, τελικά δεν τα κατάφερε.

Η ίδια αρχικά κατέθεσε ότι πρόκειται για μία υπόθεση απόπειρας βιασμού, αλλά ο εισαγγελικός λειτουργός αναβάθμισε το αδίκημα σε τετελεσμένη πράξη, καθώς οι περιγραφές τείνουν περισσότερο στη διάπραξη του αδικήματος του βιασμού, ακόμη κι αν δεν έλαβε χώρα αυτή καθαυτή η σεξουαλική πράξη.

Με χρόνο τέλεσης το 2010 και το 2014, φέρονται να είναι οι δύο απόπειρες βιασμού που έχει αποδοθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα, η πρώτη καταγγέλουσα υποστήριξε ότι πήγε στο καμαρίνι του και επαγγελματικούς λόγους -να συζητήσουν για ένα ρόλο- και όταν ο κωμικός της επιτέθηκε, εκείνη διέφυγε.

Η δεύτερη γυναίκα έχει καταθέσει -κατά πληροφορίες- ότι συναντήθηκε με τον ηθοποιό σε μία καφετέρια προκειμένου να συζητήσουν για επαγγελματικό ζήτημα και στη συνέχεια, εκείνος προσφέρθηκε να την πάει σπίτι της.

Η καταγγέλουσα δέχθηκε, αλλά όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο του, εκείνος -σύμφωνα με την ίδια- δεν την μετέφερε σπίτι της, αλλά σε ένα στενό στο Ψυχικό, όπου επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, χωρίς να τα καταφέρει.