Συνελήφθη ο Πασχάλης

Είχε κατατεθεί εναντίον του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση από τον γενετιστή της γυναίκας με την οποία έφερε στον κόσμο ένα παιδί και δικάστηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου

Συνελήφθη ο Πασχάλης

Ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης συνελήφθη χθες (6/10) στο σπίτι του στα Νότια Προάστια από την αστυνομία, καθώς κατατέθηκε εναντίον του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Την μήνυση έκανε ο γενετιστής της γυναίκας που έχει φέρει στον κόσμο το παιδί της. Ο τραγουδιστής μάλιστα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και δικάστηκε.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, o Πασχάλης ανέφερε γελώντας ότι πρόκειται για παλιά υπόθεση. «Επρόκειτο για παρεξήγηση, τελείωσε το θέμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο Πασχάλης Αρβανιτίδης είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας για την περιβόητη υπόθεση του παιδιού, που είχε κάνει με την Ουρανία Τουτουντζή.

Με απόφαση του Αρείου Πάγου το 2011, το παιδί της Ουρανίας Τουτουνζή είναι και επίσημα του Πασχάλη Αρβανιτίδη.

Συγκεκριμένα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα του τραγουδιστή, με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώρισε, κατόπιν εξετάσεως DNA, την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή.

Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, η κ.Τουτουνζή γνωρίστηκε με τον Πασχάλη σε κέντρο που τραγουδούσε εκείνος και στη συνέχεια είχε ερωτική σχέση μαζί της. Οι συναντήσεις του γίνονταν στο σπίτι της πανεπιστημιακού.

Ο καλλιτέχνης είχε συμφωνήσει να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά το παιδί, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2005, αλλά στην πορεία της σχέσης τους δεν προέβη στην αναγνώρισή του.

Ακολούθησε ένα διάστημα όπου ο Πασχάλης απέφευγε συστηματικά την Τουτουντζή με αποτέλεσμα η μητέρα του ανήλικου παιδιού να υποβάλλει αγωγή σε βάρος του τραγουδιστή.

Ο Πασχάλης είχε αποδεχτεί άλλωστε μια ερωτική συνεύρεση με την κ. Τουτουνζή λέγοντας πως ήταν ένα «στιγμιαίο λάθος».