ΠΑΟΚ: Και στο Hooligans TV ο «εμφύλιος» των οπαδών του ΠΑΟΚ στη «Θύρα 4»! (vid)

Μέχρι το Hooligans TV έφτασε η... χάρη των οπαδών του ΠΑΟΚ που συνεπλάκησαν μεταξύ τους στα γραφεία της «Θύρας 4», επιτείνοντας την ανησυχία που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη για αυτόν τον «εμφύλιο».

ΠΑΟΚ: Και στο Hooligans TV ο «εμφύλιος» των οπαδών του ΠΑΟΚ στη «Θύρα 4»! (vid)

Εντείνεται η ανησυχία που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη μετά τις σοκαριστικές εικόνες που μεταδόθηκαν και δείχνουν οπαδούς του ΠΑΟΚ που ανήκουν σε ακροδεξιές οργανώσεις να επιτίθενται στον κεντρικό σύνδεσμο της «Θύρας 4».

Πρόκειται για έναν ιδιότυπο «εμφύλιο» που μαίνεται και που κανείς στη συμπρωτεύουσα δεν ξέρει αν θα εμφανιστεί και στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, που είναι η αναμέτρηση με τον Βόλο για το πρωτάθλημα στις 17 Οκτωβρίου.

Η γνωστή σελίδα Hooligans TV των social media, που ασχολείται με τα οπαδικά κινήματα από όλο τον κόσμο, δεν θα μπορούσε να μην προβάλει τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά», από τη στιγμή που έπεσαν στα... ραντάρ της.

Το Hooligans TV για πρώτη φορά δημοσίευσε επίθεση οπαδών μιας ομάδας σε ομοϊδεάτες τους. «Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ένα γκρουπ δεξιών οπαδών του ΠΑΟΚ επιτέθηκε εναντίον των κεντρικών γραφείων της "Θύρας 4", όπου μέσα βρίσκονταν αριστεροί οπαδοί του ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά στον πρόλογο του βίντεο που δημοσιεύει και ακολουθεί.

Δείτε το: