Mad Clip: Πού θα πάνε τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του (vid)

Στους νόμιμους κληρονόμους του τράπερ τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του Mad Clip

Mad Clip: Πού θα πάνε τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του (vid)

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip. Το ημερολόγιο έγραφε 2 Σεπτεμβρίου και το ρολόι έδειχνε 2:30 τα ξημερώματα, όταν ο 34χρονος τράπερ έχασε τον έλεγχο του οχήματος του στη Βουλιαγμένη και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως σε δένδρο.

Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες από την Porsche που οδηγούσε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά.

Τα όσα όμως συμβαίνουν παράλληλα τραβούν την προσοχή. Κι αν αρχικά το ενδιαφέρον είχε στραφεί στο πού ήταν ο σταυρός και το κινητό του άτυχου τράπερ, τώρα τα 8.000 ευρώ σε μετρητά που βρέθηκαν στην τσέπη του έγιναν θέμα συζήτησης.

Το ότι ο Mad Clip κυκλοφορούσε με πολλά μετρητά πάνω του ήταν κάτι το οποίο γνώριζαν όλοι με τους οποίους συναναστρεφόταν και ειδικά οι πολύ κοντινοί του άνθρωποι και φίλοι.

Όταν, λοιπόν, σύμφωνα, με πληροφορίες του Live News, συγγενικό του πρόσωπο έφτασε στο τμήμα για να ενημερωθεί για τα όσα γνώριζαν ως τότε οι αξιωματικοί για τις συνθήκες του τροχαίου, εκείνος θέλησε να μάθει πόσα χρήματα είχαν βρεθεί στη σορό του, προκειμένου να τα παραλάβει.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο, είναι ότι όταν οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον συγγενή ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, καθώς ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις, εκείνος επέμενε, ζητώντας μάλιστα, έστω και τα μισά και επί τόπου, για να λήξει το θέμα.

Και αυτό το αίτημά του, όμως, δεν ικανοποιήθηκε, με αποτέλεσμα τελικά, να φύγει από το τμήμα, με άδεια τα χέρια.

Τα 8.000 ευρώ τελικά και ως ορίζεται, κατατέθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, προκειμένου, εν συνεχεία να αποδοθούν στους νόμιμους κληρονόμους του τράπερ.

Θυμίζουμε ότι, το κινητό αλλά και ο σταυρός του βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, κατά τη διάρκεια της πρώτης αυτοψίας του οχήματος από τον εμπειρογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά.

Μέσα στην Porsche βρέθηκαν άλλοι δύο σταυροί μικρότερης αξίας, που μένει να διαπιστωθεί αν ανήκαν στον άτυχο μουσικό ή σε κάποιο φιλικό του πρόσωπο.

Οι αναρτήσεις ήταν σε εξαιρετική κατάσταση χωρίς να έχουν γίνει επεμβάσεις

Η πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο έδειξε πως ο Mad Clip πρόλαβε εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα να πατήσει το φρένο και να ρίξει την ταχύτητα στα 80 χλμ από τα 134 που πήγαινε. Και πάλι όμως αυτή η ταχύτητα αποδείχθηκε μοιραία.

Η μαύρη Porsche έφυγε από δρόμο και αφού καρφώθηκε σε κολώνα κατέληξε σε δέντρο.

Η πολυαναμενόμενη αυτοψία έδειξε ότι οι αναρτήσεις της Porsche ήταν σε εξαιρετική κατάσταση χωρίς να έχουν γίνει επεμβάσεις, που θα μπορούσαν να είχαν παίξει ρόλο στην τραγωδία.

Το επιτελείο του κυρίου Μαδιά διαπίστωσε πως όλες οι καλωδιώσεις που συνδέονταν με τον εγκέφαλο της Porsche είχαν καταστραφεί και τουλάχιστον το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια του πρώτου ελέγχου, ήταν αδύνατον να αντληθούν πληροφορίες.

Πηγή: in.gr