Μ. Βρετανία: Χάος, ουρές και… μαχαίρια!

Η έλλειψη οδηγών στα οχήματα μεταφορών, έχει προκαλέσει τρομερά προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα στη Μ. Βρετανία με συνέπεια να προκαλούνται καθημερινά επεισόδια μεταξύ των πολιτών

Μ. Βρετανία: Χάος, ουρές και… μαχαίρια!

Εικόνες χάους διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Η κακή εκτίμηση της κυβέρνησης, η οποία δεν φρόντισε να εξασφαλίσουν βίζα εργασίας δεκάδες χιλιάδες οδηγοί, ώστε να εργαστούν στις μεταφορές προκάλεσε «έμφραγμα» στην τροφοδοσία ακόμα και στα βενζινάδικα!

Ουρές, «λουκέτα» και πανικός είναι η κατάσταση που επικρατεί μάλιστα στη Βρετανία, έξω από τα περισσότερα πρατήρια καυσίμων.

Καταναλωτές σε πανικό σπεύδουν να αγοράσουν ακόμη και λίγη βενζίνη, ενώ έξω από βενζινάδικο βρήκαν ακόμη και... μαχαίρια.

Μετά από τέσσερις ημέρες χάους, ο στρατός βρίσκεται σε επιφυλακή και πολλοί ζητούν ήδη την παρέμβασή του για να αποκατασταθούν τα προβλήματα εφοδιασμού, ενώ εκπρόσωποι της εφοδιαστικής αλυσίδας στο νησί αναφέρουν ότι τα πρατήρια αδειάζουν μέσα σε λίγες ώρες από την παραλαβή των καυσίμων, ένδειξη της ανασφάλειας που επικρατεί σε όλη τη χώρα.

Σε πρατήριο στο νοτιανατολικό Λονδίνο βγήκαν μέχρι και μαχαίρια. Ένας Βρετανός, εμφανώς εκνευρισμένος από την πολύωρη αναμονή και τις ουρές χιλιομέτρων για λίγη βενζίνη, λογομάχησε με κάποιον άλλον οδηγό, που προσπάθησε να του πάρει τη σειρά χωρίς να διστάσει μάλιστα, να βγάλει μέχρι και μαχαίρι.