Δολοφονία από πυροβολισμό 31χρονης στη Ρόδο κι αυτοκτονία του δράστη

Μέσα στη μέση του δρόμου, στη Ρόδο, 31χρονη γυναίκα, πυροβολήθηκε, δις και σκοτώθηκε από τον, πρώην σύντροφο της, δράστη, που επέβαινε σ' αυτοκίνητο και βρέθηκε λίγο αργότερα να έχει αφαιρέσει τη ζωή του, έχοντας αφήσει σχετικό σημείωμα...

Δολοφονία από πυροβολισμό 31χρονης στη Ρόδο κι αυτοκτονία του δράστη

Νέο περιστατικό δολοφονίας γυναίκας, αυτήν την φορά στη Ρόδο.

Νεκρή 31χρονη, έπειτα από πυροβολισμούς το απόγευμα της Τετάρτης (σ. γύρω στις 14.55) στο «σμαραγδένιο νησί».

Ο δράστης της δολοφονίας εντοπίστηκε, επίσης νεκρός, στο σπίτι του λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα μέσα από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.

Κατά το dimokratiki.gr ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε κυνηγετική καραμπίνα και να πυροβόλησε, δις, την γυναίκα, ενώ στάθμευε το όχημα στο δρόμο έξω από το σπίτι της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θύμα φέρεται να ονομάζεται Δώρα και να είναι καθηγήτρια Αγγλικών, από τη Ρόδο (ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου).

Στο όχημα που επέβαινε ο 33χρονος δράστης (επίσης Ροδίτης) φέρεται να επέβαινε και δεύτερο άτομο, όπως κατέθεσαν μάρτυρες, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες για την αποσαφήνιση της κατάστασης και τον εντοπισμό του.

Μόλις πριν λίγα λεπτά ο θύτης της δολοφονίας - ο οποίος σχετιζόταν επί δίμηνο με το θύμα, αλλά είχαν χωρίσει - βρέθηκε νεκρός στην οικία του στην Κρεμαστή της Ρόδου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για αυτοκτονία που διαπράχθηκε με το όπλο της δολοφονίας, ενώ οι αστυνομικοί που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι του βρήκαν ένα σημείωμα.

Το οποίο έγραφε: «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».